Η Κατερίνα Καινούριου μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» και ήταν πιο κατασταλαγμένη από ποτέ. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε τον απολογισμό της τηλεοπτικής χρονιάς, λέγοντας πως είναι ευχαριστημένη.

Μέσα από το αυτοκίνητο της και έχοντας στην αγκαλιά της το σκυλάκι της η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι δεν είμαι ευχαριστημένη με τη φετινή σεζόν. Είμαι ευγνώμων που έχω δουλειά και είμαι σε μία εξαιρετική εταιρία παραγωγής και κανάλι. Ήταν μία κουραστική και απαιτητική σεζόν με εντάσεις και δύσκολες στιγμές. Βάζω πάντα πολύ υψηλά τον πήχη, αλλά το αποτέλεσμα της φετινής σεζόν ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Παίρνω μέσα μου τα πράγματα που συμβαίνουν στη δουλειά, επειδή δεν έχω δική μου οικογένεια. Γυρνάω σπίτι και σκέφτομαι μία ένταση που μπορεί να έχει συμβεί. Δεν μπορώ να πω ποιος ήταν ο πιο σκληρός αντίπαλος».

"Ήταν μία κουραστική και απαιτητική σεζόν με εντάσεις και δύσκολες στιγμές", είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώθηκε. Photo: Instagram/katken85
“Ήταν μία κουραστική και απαιτητική σεζόν με εντάσεις και δύσκολες στιγμές”, είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώθηκε. Photo: Instagram/katken85

Όπως είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου θα υπάρξουν εκπομπές στη νέα σεζόν της εκπομπής αλλά ακόμη δεν είναι ανακοινώσιμες.

«Θέλω πολύ στην εκπομπή τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Τον θεωρώ πολύ καλό δημοσιογράφο, έφυγε με πολύ καλές σχέσεις. Είναι πολύ υποστηρικτικός σε μία εκπομπή γιατί δουλεύει μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

Μίλησε όμως, και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη συνεργασία τους που μονοπώλησε φέτος με τις εντάσεις της τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ.

«Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή. Νιώθω ότι και ο ίδιος είχε κουραστεί. Υπήρχαν εντάσεις και φαινόταν ότι δεν περνάει καλά. Δεν θέλω ν συνεργάζομαι με κάποιον που δεν περνάει καλά και είναι με το ζόρι. Τον αγαπώ και θέλω να περνάει καλά. Τον θαυμάζω και τον ευγνωμονώ και ήταν μεγάλη μου τιμή που δουλέψαμε μαζί. Καλύτερα κάτι να τελειώνει από το να φτάνει στα άκρα. Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά στην παρούσα φάση δεν υπήρχε λόγος να δουλέψουμε μαζί. Θα κάνει άλλα πράγματα. Για ποιο λόγο να πιέσουμε μία κατάσταση;».

Για άλλη μια φορά η Κατερίνα Καινούργιου ρωτήθηκε για την Δανάη Μπάρκα και είπε πως η ιστορία αυτή έχει πλέον τελειώσει και ο καθένας κάνει τη ζωή του. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Έχω εκφραστεί πολλές φορές πολύ όμορφα επαγγελματικά για εκείνη. Ήταν κάτι προσωπικό που βγήκε προς τα έξω, όχι από εμένα, δεν το έκανα εγώ δημόσιο, αλλά κάποιοι άλλοι με τις πράξεις τους. Δεν κρατάω κάποια κακία».

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό με τον Γιώργο Λιάγκα και τη λήξη της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.
Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό με τον Γιώργο Λιάγκα και τη λήξη της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Σχολίασε και τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με την Μαρία Αντωνά, λέγοντας πως δεν ξέρει εάν ισχύει ή όχι.

«Μακάρι να είναι καλά και ευτυχισμένος, είτε είναι φίλη του είτε σύντροφός του».

Είναι όμως εκείνη ερωτευμένη; Το ερώτημα δεν έφερε σε δύσκολη θέση την Κατερίνα Καινούργιου που με πολύ άνεση και φυσικότητα μίλησε για την προσωπική της ζωή.

«Δεν είμαι. Είμαι ανοιχτή στο να ερωτευτώ. Με πλησιάζουν έξω, αν όχι θα ήταν ανησυχητικό».

Απάντησε και το εάν θα έκανε κάτι άλλο πέρα από την πρωινή εκπομπή.

«Τόσο με τον Νίκο όσο και με το κανάλι κατά καιρούς συζητάμε για διάφορα προτζεκτ στη βραδινή ζώνη. Στην παρούσα φάση δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο πέρα από το πρωινό. Υπάρχουν κι άλλοι παρουσιαστές να κάνουν εξαιρετικά άλλες ζώνες. Δεν πιστεύω ότι ένας παρουσιαστής μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μαζί. Το αγαπώ πολύ το πρωινό. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα ήθελα να κοιτάξω και τη δική μου ζωή. Είμαι 39 ετών και δεν έχω κάνει ακόμα οικογένεια. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω οικογένεια και ας με κατακρίνουν που το λέω. Αυτό είναι το όνειρό μου».

Δείτε το video:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ