Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως… ξέρει από πρώτο χέρι πόσο καλή σχέση έχει η Μελίνα Νικολαϊδη με τη νέα σύντροφο του Ντέμη, Αλεξάνδρα Νικολαϊδου.

Στην καλύτερή της φάση, βρίσκει η Κατερίνα Καινούργιου τη Δέσποινα Βανδή, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι είναι… «Βανδικιά»! Στη συνέχεια, όμως, αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της, τον Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος έχει επίσης γυρίσει σελίδα στη ζωή του, στο πλευρό της Αλεξάνδρας Νικολαϊδου, η οποία, όπως είπε η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα», είναι κολλητή της φίλη εδώ και χρόνια.

Σχολιάζοντας, στη συνέχεια, τη Μελίνα Νικολαϊδη, κόρη της Δέσποινας και του Ντέμη, η Καινούργιου είπε: «Σας είπα, συγκινήθηκα πάρα πολύ με τη Μελίνα, την κόρη της. Η Αλεξάνδρα, η σύντροφος του Ντέμη Νικολαϊδη, είναι η καλύτερή μου φίλη πάρα πολλά χρόνια, είμαστε μαζί από παιδιά».

κατερίνα καινούργιου
«Αυτά τα παιδιά έχουν μεγαλώσει σωστά!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη Μελίνα Νικολαϊδη και τον αδερφό της, Γιώργο. (Photo: Instagram/melina.nikolaidi)

Και συνέχισε, αποκαλύπτοντας: «Η Μελίνα ήρθε προχθές στα γενέθλιά της. Ο Ντέμης με την Αλεξάνδρα είναι μαζί πάρα πολύ ωραία, εδώ και πολύ καιρό. Και έβλεπα, πόσο πολύ αγαπάει η Μελίνα την Αλεξάνδρα, πόσο σέβεται τη νέα σύντροφο του πατέρα της, αλλά και τον σύντροφο της μητέρας της. Πόσο γλυκιά είναι. Και είπα μπράβο, αυτά τα παιδιά έχουν μεγαλώσει σωστά!»

Στη συνέχεια, βέβαια, με το γνωστό της αυτοσαρκασμό, αναφέρθηκε στις φίλες της, που έχουν όλες τους αποκατασταθεί: «Η μία με τον Μουζουράκη, η άλλη με τον Ντέμη Νικολαϊδη, η άλλη με τον Πέτρο Κουσουλό. Η Φιόνα δεν έχει κανέναν, αν βρει κι αυτή κάποιον, δεν θα έχω με ποιον να πηγαίνω διακοπές! Της είπα, δεν θα βρεις εσύ, να βρούμε μαζί» και όλο το στούντιο ξέσπασε σε γέλια!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα εδώ:

Κεντρική φωτό: Instagram/katken85

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ