Ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη, Στέφανος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου λίγο πριν τη βάφτιση των διδύμων και έδωσε πληροφορίες για τα όσα έχουν οργανώσει η Χριστίνα Μπόμπα και ο παρουσιαστής.

Με την αφορμή αυτή ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να αποκαταστήσει την Κατερίνα Καινούργιου και μάλιστα με μια ιδανική κατά τα λεγόμενά του περίπτωση γαμπρού. Συμπληρωματικά ανέφερε ότι θα φροντίσει τη γέννα της παρουσιάστριας ο αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη που είναι γυναικολόγος σε περίπτωση που εκείνη αποφασίσει να κάνει παιδί.

Η παρουσιάστρια αντιμετώπισε χιουμοριστικά αυτή τη δήλωση και τόνισε ότι θα πρέπει πρώτα να βρεθεί ο κατάλληλος σύζυγος. «Έχουμε υπόψιν και γαμπρό. Έχουμε γιατρό στη Θεσσαλονίκη, είναι Πόντιος. Ωραίο παλικάρι, ψηλός, φίλος των παιδιών. Είναι 45 ετών. Δεν είναι μεγάλος, πρέπει να υπάρχει μια διαφορά. Καλός, καλή περίπτωση. Ανύπαντρος. Θα το δούμε. Είναι γυναικολόγος. Μην το απορρίπτεις. Δες πρώτα» απάντησε ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ