Μία ερώτηση που έκανε ρεπόρτερ της εκπομπής της «Super Κατερίνα» στον Γιώργο Λιανό, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αφορούσε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη φημολογούμενη πρόταση που φέρεται να έχει δεχτεί ο δεύτερος για να παρουσιάσει το «All Star Survivor» προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι η δημοσιογράφος δε ξεκαθάρισε στην ερώτησή της ότι πρόκειται μία φημολογούμενη πρόταση και ότι ισχυρίστηκε ότι πράγματι, δέχτηκε πρόταση ο Ντάνος.

Κατερίνα Καινούργιου: Έχασε την ψυχραιμία της με ερώτηση που έκανε ρεπόρτερ της εκπομπής της στον Γιώργο Λιανό

Εμφανώς εκνευρισμένη είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής της: «Στεναχωρήθηκα πολύ με αυτό που είδα. Δεν έγινε ποτέ πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο, απλά υπάρχει μια φημολογία. Η ερώτηση “έγινε η πρόταση” δεν ήταν πολύ ευγενική. Κι επειδή είναι κι από τη δική μου εκπομπή στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί με τον Γιώργο έχουμε πολύ καλή σχέση και προσωπική. Μας έχει στηρίξει και εμάς. Ουκ ολίγες φορές έχω πει μέσ από την εκπομπή, πόσο εξαιρετικός είναι. Θα έπρεπε να ρωτήσει, της έχω πει μπράβο ούκ ολίγες φορές, “υπάρχει μια φημολογία” όχι ότι έχει γίνει πρόταση. Δεν έχει γίνει τίποτα επίσημο και δεν γνωρίζουμε ότι έχει γίνει επίσημη πρόταση…Άλλο να υπάρχει μια φημολογία κι άλλο να πηγαίνεις και να ρωτάς τον άνθρωπο που μόλις γύρισε  και έχει κάνει μεγάλη επιτυχία. Άλλο φημολογία κι άλλο πρόταση…Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ δεν υπάρχει ενδεχόμενο αντικαράστασης του Γιώργου Λιανού. Άλλο φημολογία και άλλο πρόταση! ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ