Η Κατερίνα Καραβάτου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “After Dark” και έδωσε στο Θέμη Γεωργαντά άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την σχέση της με τον πατέρα της, τον τρόπο που διαχειρίστηκε το διαζύγιό της αλλά και για τον ρόλο της ως μητέρας δύο παιδιών.

Όταν ήμουν ήδη παρουσιάστρια τρία τέσσερα χρόνια στο Κους Κους που πήγα μια Παρασκευή βράδυ στη Θεσσαλονίκη, καθόμασταν έτσι καλή ώρα ο μπαμπάς μου, η μαμά μου και εγώ, θυμάμαι πως ο μπαμπάς μου μού είπε “Κατερίνα, έχω τρομερό νέο! Σε λίγο καιρό θα γίνουν πάλι εξετάσεις του ΑΣΕΠ για κάτι πολύ ωραίες θέσεις σε υπουργεία”. Αυτός το έλεγε κανονικά και εγώ λίγο προσβλήθηκα, λέω “πω πω κοίταξε να δεις τώρα, ο μπαμπάς μου”. Σαν να μην το εμπιστευόταν σαν επάγγελμα ή σαν να ήξερε αυτό που συμβαίνει. Ότι είναι δηλαδή ένας πολύ δύσκολος χώρος ούτως ή άλλως“, ανέφερε αρχικά.

Έπειτα συμπλήρωσε: “Το ότι πήγαινε καλά τότε η εκπομπή δεν τον ενδιέφερε τον πατέρα μου. Δεν ενδιαφέρει τους γονείς κάτι τέτοιο. Τους ενδιαφέρει να είναι καλά το παιδάκι τους, να περνάει καλά, να είναι χαμογελαστό και χαρούμενο. Δεν νομίζω ότι δεν καμάρωνε αλλά δεν νομίζω ότι του έκανε και εντύπωση.

Με έβλεπε δηλαδή να πηγαίνω καλά και ήταν πολύ ωραίο αλλά μέχρι εκεί. Το περισσότερο που μου είχε πει κάποια στιγμή ο πατέρας μου, καλή του ώρα ο αγαπημένος μου εκεί που είναι, είναι όταν κάποια στιγμή είχαμε πάει κάπου και μου μιλάνε εμένα και τον συστήνω. Μετά από λίγη ώρα μου λέει “κάποτε ήσουν η κόρη του Καράβατου και τώρα είμαι ο μπαμπάς της Καραβάτου.” Είναι το μοναδικό πράγμα που μου έχει πει και το οποίο έδειχνε ότι κάπως μπορεί κάποια στιγμή να του είχε αρέσει και κάτι τέτοιο που με αφορούσε. Δεν ήταν απορριπτικός ως προς εμένα, απλώς είχε άλλα standards στη ζωή του.”

Αναφορικά με τη το διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη είπε: “Έγινε με έναν πολύ ωραίο τρόπο, το βάρος το αισθάνομαι σε σχέση με εμάς και τα παιδιά μας. Ο κόσμος δεν μας ενόχλησε καθόλου. Είχα σκεφτεί αν θα με βλέπουν περίεργα αλλά όχι. Και οι άνθρωποι των μέσων ενημέρωσης μας φέρθηκαν καλά. Με τον Κρατερό δουλεύαμε επτά χρόνια μαζί, δεν ήμασταν απλά παντρεμένοι ήμασταν μαζί στη δουλειά. Ήταν μια κοινή εικόνα. Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να πω αν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Κρατερό Κατσούλη“.

Για το ρόλο της ως μητέρα δήλωσε: “Είμαι καταπληκτική μητέρα! Θα πρέπει να είμαι αυστηρή, να βάλω κάποια όρια δεν γίνεται διαφορετικά αλλά ξέρουν ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να με κάνουν ό,τι θέλουν και αυτό προσπαθώ να το πολεμήσω. Θέλω τα παιδιά να παίρνουν πολλή αγάπη, να αισθάνονται άνετα, δεν θέλω να τα έχω υπό περιορισμό, να μεγαλώνουν ελεύθερα, όμορφα, να γίνουν ανεξάρτητα και δυνατά”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ