Οι Kalush Orchestra, ένα συγκρότημα που συνδυάζει παραδοσιακό λαϊκό και hip-hop, διαγωνίζεται στη διοργάνωση της Eurovision με το τραγούδι Stefania, το οποίο έχει γίνει ύμνος στην πατρίδα τους. Το τραγούδι γράφτηκε από τον frontman Oleh Psiuk ως φόρο τιμής στη μητέρα του, και είναι είναι επίσης στα πιο δημοφιλή στο YouTube, ενώ είχε αναφερθεί ότι το τραγούδι θα είχε απήχηση παρά τον δυάρεστο πόλεμο μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ότι το Stefania ήταν αφιερωμένο στη μητέρα του, λέγοντας: «Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ για εκείνη. Και με το ξέσπασμα του πολέμου το νόημα επεκτείνεται σε όλες τις μητέρες που προστατεύουν τα παιδιά τους».

Οι Kalush Orchestra εμφανίστηκαν στον Α’ Ημιτελικό της Eurοvision και καθήλωσαν με την δυναμική παρουσία τους, συνεπήραν το κοινό και καταχειροκροτήθηκαν!

Οι fans του θεσμού έσπευσαν να σχολιάσουν θετικά το γκρουπο στο twitter, με αρκετούς να επισημαίνουν ότι βρίσκονται δίπλα στη χώρα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει μετά την εισβολή της Ρωσίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ EUROVISION, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ