Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε από το Survivor και μίλησε στην εκπομπή “Love it” για την εμπειρία της στο φετινό κύκλο αλλά και για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας.

Η ίδια έχει καταγωγή από την Ουκρανία, με μέλη της οικογένειάς της να ζουν εκεί. «Όταν μου το είπαν τα έχασα. Έχουμε 2022 κι ακόμα υπάρχει πόλεμος και πεθαίνει κόσμος; Ήμουν τελείως χαμένη και αγχώθηκα για τους συγγενείς μου. Μου είπαν ότι καταστράφηκε ολόκληρη η πόλη μου. Οι δικοί μου είναι καλά αλλά δεν μου αρκεί. Θα ήταν εγωιστικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για τη Μυριέλλα Κουρεντή, την οποία χαρακτήρισε ως καλό παιδί αλλά αψυχολόγητη!

Σημείωσε, μάλιστα, ότι παρεξηγούσε πολύ όσα της έλεγαν, κάτι που έκανε και ο Τάκης, ενώ υπογράμμισε ότι είναι φυσιολογικό να θέλει να φτάσει στην Ένωση. Ακόμα, τόνισε ότι «ο Σπύρος Μαρτίκας προσπαθούσε να γαντζωθεί από παντού. Έχει καταλάβει τη συνταγή πως αν δημιουργείς ίντριγκες παραμένεις στο παιχνίδι».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία της «δημιουργούσε μια αίσθηση διακοπών», ενώ σε άλλο σημείο η Κάτια Ταραμπάνκο τόνισε ότι κάποιος της είχε αναφέρει πως η συμπαίκτριά της δεν επιθυμεί να κάνει δουλειές και θέλει να έχει βοηθό!

Κάτια Ταραμπάνκο: Η μητέρα της περιγράφει τη δραματική κατάσταση που ζει η οικογένειά της στην Ουκρανία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙΑ ΤΑΡΑΜΠΑΝΚΟ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ