Ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», μια είδηση που αιφνιδίασε αρκετούς.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής, ο οποίος διαγωνίζεται και στο «YFSF» μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και στη Μαίρη Αρώνη και αναφέρθηκε στην πρώτη μέρα μετά την αποχώρησή του, λέγοντας: «Δεν πρόλαβα να καταλάβω πολλά πράγματα. Ξύπνησα περίπου την ίδια ώρα. Η διαφορά είναι ότι έφαγα πρωινό με τα παιδιά μου, αντί να τρέχω σαν τον μουρλό, και μετά έκανα τις υπόλοιπες δουλειές που θα έκανα μετά. Κατάλαβα τη μέρα λίγο καλύτερα, αλλά ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει πολλά πράγματα».

Κρατερός Κατσούλης

Παράλληλα, τόνισε ότι ήταν μια απόφαση που έπρεπε να λάβει, αφού είχε αφήσει την υποκριτική κι αυτό ήταν κάτι που δεν επιθυμούσε: «Ήταν μια απόφαση η οποία έπρεπε να παρθεί κάποια στιγμή για να μπορέσω να συμμετέχω όπως πρέπει στην “Σμύρνη μου αγαπημένη”… Οι ανάγκες μιας καθημερινής εκπομπής είναι έντονες και πολύ συγκεκριμένες. Ο χρόνος είναι πολύ συγκεκριμένος. Δεν μπορείς να ξενυχτάς αν θες να κάνεις καλά τη δουλειά σου, άρα αρχίζεις και κόβεις πράγματα. Σε αυτά που κόπηκαν ήταν η υποκριτική, γιατί όσες φορές το προσπάθησα είχε ένα πολύ μεγάλο κόστος», ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο Κρατερός Κατσούλης για τη σχέση του με το star και τη μελλοντική τους συνεργασία

Τέλος, ο ηθοποιός διευκρίνισε ότι οι σχέσεις του με το κανάλι είναι άριστες και δεν αποκλείεται να συνεργαστούν υπό νέα βάση στο μέλλον: «Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί στο συγκεκριμένο κανάλι και με τους συγκεκριμένους συνεργάτες. Είναι άνθρωποί μας κι έχουμε δημιουργήσει σημαντικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να κάνουμε κι άλλα πράγματα με το star αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Δεν έχει διακοπή η σχέση μου με την εκπομπή συναισθηματικά κι είναι πολύ εύκολο να βρεθώ ξανά εκεί για να πούμε κάποια πράγματα. Από την καθημερινή εκπομπή όμως έχω τελειώσει».

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ