Στο «MEGA Καλημέρα» μίλησε σήμερα η Κωνσταντίνα κι εκμυστηρεύτηκε το παρελθόν της με τον Βασίλη Καρρά, αλλά και την τελευταία κουβέντα που είχε μαζί του.

Μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες που ήρθαν από την Κύπρο κι έκαναν καριέρα στην Ελλάδα, η Κωνσταντίνα μεσουρανούσε στη δεκαετία του 90, χαρίζοντάς μας αξέχαστες επιτυχίες.

Η ίδια μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», απαντώντας και στα όσα ακούγονταν στο παρελθόν περί κόντρας με την Άννα Βίσση, λόγω και της κοινής τους καταγωγής.

κωνσταντίνα
Ο πατέρας της Κωνσταντίνας παραμένει αγνοούμενος της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο…
(Photo: instagram/konstantina_official)

«Δεν έχω κόντρα», ξεκαθάρισε η Κωνσταντίνα, ενώ σε σχέση με τις αισθητικές επεμβάσεις, παραδέχθηκε: «Είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων, έχω κάνει κι εγώ. Στους άνδρες δεν αρέσουν τα φουσκωμένα χείλη».

Για κάθε Κύπριο που έζησε την τουρκική εισβολή, οι μνήμες παραμένουν πάντα νωπές. Και ειδικά για την Κωνσταντίνα, ο πατέρας της οποίας χάθηκε τότε και παραμένει ως σήμερα αγνοούμενος. «Με τη μητέρα μου είχαμε την ελπίδα ότι κάποτε θα επιστρέψει», είπε συγκινημένη.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της, κάνοντας μια δύσκολη παραδοχή: «Στερήθηκα στιγμές με την κόρη μου στην αρχή της καριέρας μου». Εκείνη την περίοδο, όμως, μας χάρισε και μια αξέχαστη συνεργασία με τον Βασίλη Καρρά, με τον οποίο παρέμειναν στενοί φίλοι.

«Πολλοί θαυμαστές μου πίστευαν ότι είχαμε… δεσμό», αστειεύτηκε η Κωνσταντίνα, ενώ αποκάλυψε την τελευταία συνομιλία που είχε μαζί του: «Έναν μήνα πριν “φύγει” από τη ζωή, είχαμε μιλήσει και μου είπε ότι είναι καλά»

Δείτε τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας στο «MEGA Καλημέρα»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ