Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη στιγμή που ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης μπήκε στο Survivor All Star και έγινε μέλος της μπλε ομάδας.

Φαίνεται όμως, πως ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δεν είναι ευχαριστημένος με την ομάδα του και αντίθετα- όπως ανέφερε ο ίδιος- θα ήθελε ιδανικά να πάει στην αντίπαλη ομάδα που τον στηρίζει πολύ περισσότερο.

Survivor All Star: Ο Π. Κωνσταντινίσης κατηγορεί τους μπλε ότι δεν τον υποστηρίζουν

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ο οποίος βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση στο χθεσινό συμβούλιο είπε: «Αναμενόμενο το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας. Ήμουν σίγουρος ότι θα είμαι υποψήφιος. Είχα πει πόσες ψήφους περιμένω και από ποια ατομα και νομίζω έπεσα μέσα κατά 90%. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι καινούργιοι πάικτες που έρχονται εδώ είναι οι εύκολοι στόχοι. Άμα δεν τα πας καλά τις πρώτες 7-8 μέρες που είσαι εδώ πέρα σε βγάζουν υποψήφιο οι μπλε. Το έχουν δείξει έτσι και αλλιώς με όλες τις προσθήκες που έχουν έρθει. Δεν μπορώ να καταλάβω. Νομίζω απλά ότι έχει χωριστεί σε κλίκες η ομάδα. Είναι και 2-3 κορίτσια που πάνε όπου φυσάει ο άνεμος. Η πλειοψηφία των μπλε δε με πιστεύουν σαν παίκτη, τους το είπα και στο συμβούλιο εχθές. Με όσα έχουν γίνει καλύτερα να ήμουν στην κόκκινη ομάδα. Με πιστεύουν πιο πολύ. Τα παιδιά έχουν έρθει από μόνα τους και μου έχουν πει ότι όταν με ματσάρουν φοβούνται ότι θα τους αφήσω πίσω. Η κόκκινη ομάδα με πιστεύει πιο πολύ από τη δική μου ομάδα. Μακάρι να είχα τέτοιους συμπάικτες, τέτοια μυαλά όπως είναι στην κόκκινη ομάδα γιατί οι μπλε είναι διπρόσωποι.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ