Η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε στο αεροδρόμιο τον Κωνσταντίνο Αργυρό όπου μίλησε για τη μεγάλη περιοδεία του ενώ αναφέρθηκε και σε απρόοπτα γεγονότα που του έχουν συμβεί στη σκηνή. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής δεν θα μπορούσε να μην το ρωτήσει για την πρόσφατη δήλωση του Πάνου Μουζουράκη. Ο τραγουδοποιός και coach του «The Voice» αποκάλυψε ότι πλέον ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν του μιλάει.

Κωνσταντίνος Αργυρός για τον Πάνο Μουζουράκη: «Δεν το είδα, μου το είπαν»

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε: “Το “The Voice” θα γίνει, Σεπτέμβριο ξεκινάμε ξανά. Η θέση του κριτή που αλλάζει συνήθως, που έχει περάσει ο Κωστής Μαραβέγιας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, είναι αυτή που έχει τώρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός... Δεν ξέρω εάν θα έρθει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δεν μου μιλάει πια. Στην αρχή μου μιλούσε… Στην αρχή με προσέγγισε πολύ φιλικά, να δει πώς είναι τα πράγματα. Μόλις τα έμαθε, δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Είναι και ομορφόπαιδο! Είναι ωραίος”.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τότε είπε: «Μπορεί να μην είχε πιει καφέ ο άνθρωπος. Μπορεί να μην είχε ξυπνήσει ακόμα. Μου το είπαν βασικά δεν το είδα. Φαντάζομαι τα λέει καλοπροαίρετα ο Πάνος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ