Ο Κωνσταντίνος Τζούμας παραχώρησε συνέντευξη στο “Πρωινό” το πρωί της Παρασκευής 7/1/2021 και έκανε μία δήλωση, η οποία εξέπληξε παρουσιαστές και κοινό.

Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε για τον Μητροπολίτη Κοζάνης, ο οποίος από χθες απασχολεί τα media, κι αυτό διότι την Πέμπτη 6/1/2021, μετά τη λειτουργία και των αγιασμό των υδάτων, ο Μητροπολίτης ενοχλήθηκε από κάποιες γυναίκες που μιλούσαν μεταξύ τους. «Εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε;» είπε.

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», είπε χαρακτηριστικά.

H δήλωση αυτή έκανε πλήθος κόσμου να εκφράσει την απογοήτευσή του μέσα από το twitter, κοινοποιώντας σχόλια και τοποθετήσεις.

«Τον όρο #γυναικοκτονια δεν τον κατανοούν ούτε οι γκει άντρες, που ως άνθρωποι που επίσης βιώνουν ρατσισμό και απαξίωση θα έπρεπε να είχαν παραπάνω ευαισθησία. Πολύ συχνά και οι ίδιες οι γυναίκες. Για να καταλάβουμε πόσο βαθειά είναι η πατριαρχία. #tzoumas#Τζουμας», έγραψε ένας χρήστης, ενώ άλλος επισήμανε: «Αν πάσχουμε από κάτι αυτό είναι η ακατάσχετη φλυαρία των ανδρών παλαιάς κοπής. #Τζούμας». Ένα άλλο tweet ανέφερε: «Βγήκε ο #Τζουμας να τοποθετηθεί για τον όρο #γυναικοκτονια και είδαμε όλο το μισογυνισμό και την πατριαρχία συμπυκνωμένα σε μια πρόταση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ