Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραδέχθηκε ότι δεν έχει προτάσεις για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά και ξεκαθάρισε ότι λέει στη Σίσσυ Χρηστίδου… τα πάντα!

Με το τηλεοπτικό πρόγραμμα και τις ομάδες που στελεχώνουν την κάθε εκπομπή να βρίσκονται αυτήν την περίοδο σε φάση διαμόρφωσης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος κλήθηκε να απαντήσει για τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν. Και δεν αρνήθηκε να το κάνει όταν συνάντησε την κάμερα του «Breakfast@STAR» να τον περιμένει με ερωτήσεις.

κωνσταντίνος βασάλος
Η ομάδα του «Χαμογέλα και πάλι!», στην οποία ευελπιστεί να βρίσκεται και του χρόνου ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Κατ’ αρχάς, ο Βασάλος ξεκαθάρισε πως δεν είναι διατεθειμένος να πει οτιδήποτε για τα προσωπικά του, λέγοντας απλά: «Αν είναι κάτι να πω, θα σας το πω. Αλλά μέχρι στιγμής είναι όλα καλά, δεν θέλω να επεκταθώ».

Όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον, όμως, ήταν αρκετά πιο «ανοικτός», παρόλο που αποκάλυψε ότι ακόμη δεν γνωρίζει τι θα κάνει τη νέα σεζόν. «Τηλεοπτικά δεν ξέρω τι θα κάνω του χρόνου. Επέστρεψα ανανεωμένος, ξεκούραστος… Προτάσεις άλλες δεν έχω, αλλά και να είχα, δε θα τις έλεγα γιατί δεν είναι σωστό να λέμε τέτοια πράγματα όταν είμαστε σε μια εκπομπή…».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραδέχθηκε ότι δεν έχει δεχθεί ακόμη προτάσεις για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. (Photo: instagram/costasvasaloshd)

Στη συνέχεια, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα του «Χαμογέλα και πάλι!», λέγοντας «Μακάρι να ανανεώσουμε και να συνεχίσουμε όπως είμαστε, με την ίδια ομάδα, και γιατί όχι να γίνουν και νέες προσθήκες», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Με τη Σίσσυ εννοείται ότι τα συζητάμε όλα, και πάντα την ενημερώνω, δεν την αφήνω στην άγνοια… Είναι ένας άνθρωπος που είναι χαρά και ευλογία να δουλεύεις μαζί του. Είναι οικογένεια… Εφόσον είμαι καλά εκεί που είμαι, γιατί να πάω αλλού;».

Δείτε τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ