Χθες βράδυ έγινε η απονομή των «Κορφιάτικων Βραβείων» και οι πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 ” Άγριες Μέλισσες” ήταν υποψήφιοι.

Ωστόσο, η βραδιά είχε παρατράγουδα και παρεξηγήσεις. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στη «Φωλιά των Κου Κου» το «Βραβείο Ζωή Λάσκαρη» προοριζόταν για την πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» Μαρία Κίτσου όμως η ηθοποιός δεν ήταν εκεί για να το παραλάβει.

«Το Βραβείο Ζωή Λάσκαρη θα δινόταν στη Μαρία Κίτσου. Η ηθοποιός, όμως, επειδή ήταν σε γύρισμα, δεν ήταν στο Δημοτικό Θέατρο, ο διοργανωτής κ. Μουζακίτης, είπε επί σκηνής: “Αφού η Μαρία Κίτσου απουσιάζει, θα δώσουμε αλλού το βραβείο. Όχι σε δικό της άνθρωπο να το παραλάβει, αλλού…”. Δηλαδή ο διοργανωτής πρότεινε να γίνει αντικατάσταση. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, λοιπόν, ο οποίος θα βραβευόταν στο επόμενο βραβείο, εκείνη τη στιγμή αποχώρησε από το Δημοτικό Θέατρο».

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησε άρον άρον επειδή του συνέβη κάτι έκτακτο. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η αποχώρησή του έγινε λόγω του ζητήματος που προέκυψε με τη βράβευση της φίλης και συνεργάτιδάς του, Μαρίας Κίτσου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και όταν ο κ. Μουζακίτης είπε ότι αποσύρεται το βραβείο της Μαρίας Κίτσου εκείνος φώναξε να μην αποσυρθεί κανένα βραβείο. Το βραβείο τελικά της Μαρίας Κίτσου το παρέλαβε ο Μάνος Καρατζογιάννης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ