Με ειλικρίνεια μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με τον καρκίνο, στην εκπομπή “Ομίχλη” αλλά και στην Αγγελική Νικολούλη.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε αρχικά για την “Ομίχλη” και παραδέχτηκε ότι αισθανόταν άσχημα αρκετές φορές, καθώς όπως είπε: «Κυνηγούσα να βρω ανθρώπους οι οποίοι δεν μου έφταιγαν σε τίποτα», διηγούμενος μια ιστορία.

Κώστας Χαρδαβέλλας

«Υπήρξαν στιγμές που μετάνιωσα που έκανα την εκπομπή αυτήν και που ζητάω τώρα συγγνώμη από όλους αυτούς που πιθανά ενόχλησα και έφερα σε δύσκολη θέση», συμπλήρωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη και τη διαμάχη που είχαν δημιουργήσει στο παρελθόν: «Η Αγγελική ήταν η βασική ρεπόρτερ της εκπομπής αυτής και έχω παραδεχτεί ότι κάνει την εκπομπή καλύτερα από εμένα. Συγκρουστήκαμε σε μια υπόθεση. Δεν την απέλυσα ούτε την έδιωξα. Έφυγε μόνη της. Με πίκρανε που έκανε την εκπομπή που κάναμε μαζί μόνη της μετά από 1-2 μήνες. Κάναμε το λάθος για ένα μικρό διάστημα και πλακωθήκαμε μεταξύ μας μέσω περιοδικών και συνεντεύξεων»

Τέλος, ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο και αποκάλυψε στην Άννα Ζηρδέλη ποιοι ήταν οι λόγοι που συνέβαλαν στο να έρθει αντιμέτωπος με αυτόν: «Πριν από 12 χρόνια πέρασα έναν άσχημο καρκίνο. Όταν περνάς λοιπόν μια τέτοια κατάσταση και φτάνεις ένα μέτρο πριν το τέλος, κάνεις μια ανασκόπηση. Η πίεση και το στρες μου δημιούργησαν τον καρκίνο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ