Ο Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση επρόκειτο να βρεθούν αντιμέτωποι στα δικαστήρια για την εκδίκαση του διαζυγίου τους στις 19 Νοεμβρίου. Ωστόσο αυτό δε συνέβη γιατί η δίκη πήρε αναβολή.

Ο λόγος της αναβολής είναι ότι προέκυψε κάποιο κώλυμα σχετικά με τις υποχρεώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης της Μαρίας Δεληθανάση και έτσι η δίκη πρέπει να αναβληθεί για τις 6 Μαΐου του 2022.

Η συνήγορος της Μαρίας Δεληθανάση μίλησε στον αέρα της εκπομπής Open Weekend και δήλωσε συγκεκριμένα: “Ορίστηκε νέα ημερομηνία. Πήγε στις 6 Μαΐου του 2022. Ο λόγος ήταν ότι θα εκπροσωπούσε την κ. Δεληθανάση στο δικαστήριο ο πατέρας μου, ο οποίος είχε άλλα δικαστήρια και δεν μπορούσε να τα αναβάλλει. Το δικαστήριο αφορά το διαζύγιο του ζευγαριού, τα υπόλοιπα έχουν γίνει για την επιμέλεια και τη διατροφή. Η απόφαση δεν έχει βγει. Θα περιμένουμε όλοι μαζί κάποιους μήνες.

Σχετικά με τις σχέσεις του πρώην αγαπημένου ζευγαριού η συνήγορος συμπλήρωσε: “Εκτός των δικαστηρίων, ο Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση έχουν μια ομαλή σχέση, καθώς είναι και το παιδί στη μέση. Η σύζυγος του καλλιτέχνη έχει την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης τους, αλλά μπορεί να αλλάξει. Αν το Εφετείο θεωρήσει ότι έχει δίκιο η πλευρά του κ. Δόξα μπορεί να αλλάξει η απόφαση. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρουν εξωδικαστικά“.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα δήλωσε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΞΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ