«Ηρωίδα η πεθερά μου, της βγάζω το καπέλο!», είπε η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ της έδωσε δίκιο που αυτή τη στιγμή δεν θέλει να κάνουν άλλο ένα παιδί.

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σοουμπίζ. Και παρά το γεγονός ότι είναι μόλις τέσσερα χρόνια μαζί, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και… σκεφτόντουσαν το ενδεχόμενο να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους.

Κώστας Σόμμερ
Βαλεντίνη Παπαδάκη και Κώστας Σόμμερ είναι τέσσερα χρόνια μαζί. (Photo: instagram/kostas_sommer)

Τουλάχιστον έτσι αποκάλυψε η Βαλεντίνη Παπαδάκη, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα: «Είμαστε πολύ μακριά από την ιδέα να κάνουμε τρίτο παιδί. Στην αρχή το σκεφτόμασταν αλλά τώρα που μεγάλωσε λίγο το μωρό, λέμε να περιμένουμε λίγο».

Ο Κώστας Σόμμερ εξήγησε με τον τρόπο του το γιατί, απαντώντας στην ερώτηση πώς είναι πλέον η ζωή τους με δύο παιδιά: «Δεν έχουμε πολύ χρόνο πλέον, αλλά είναι ωραία», είπε και η Βαλεντίνη συμπλήρωσε: «Πέρασαν μια φάση ζήλιας τα παιδιά, αλλά τώρα είμαστε καλά».

Δείτε εδώ το απόσπασμα της συνέντευξης όπου ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη απαντούν στις σκέψεις περί τρίτου παιδιού:

H Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε την έκπληξή της όταν το ζευγάρι παραδέχθηκε ότι η σχέση τους μετρά μόλις τέσσερα χρόνια, όμως ο Κώστας Σόμμερ της εξήγησε: «Είμαστε 4 χρόνια μόνο μαζί. Είμαστε οι εμπειρίες μας και όταν έχεις ζήσει εμπειρίες, καταλαβαίνεις όταν δεις κάτι και σου κάνει κλικ. Το ξέρεις!». Τότε, η Βαλεντίνη έσπευσε να προσθέσει: «Άντε καλέ, πλύση εγκεφάλου μου έκανε! Λέει θα της κάνω παιδιά!».

Πλέον, το ζευγάρι παραδέχεται ότι έχει αλλάξει τελείως συνήθειες, αφού προσαρμόστηκαν και οι δύο στις ανάγκες της οικογένειας. «Εγώ πήγαινα παλιά στα σπίτια φίλων μου και έλεγα πώς το κάνουν αυτό», είπε ο Κώστας Σόμμερ, με τη σύζυγό του να συμπληρώνει: «Ο νονός του Ιάσωνα όταν έρχεται στο σπίτι είναι σαν να παθαίνει πολιτισμικό σοκ! Δεν μπορούν να το διαχειριστούν».

Ο ίδιος ο Κώστας παραδέχθηκε ότι ήταν ένα δύσκολο παιδί και πως οι γονείς του δεν έκαναν και δεύτερο επειδή δεν ήταν έτοιμοι για κάτι τέτοιο, ενώ συμπλήρωσε πως πλέον πολλά ζευγάρια δεν παίρνουν την απόφαση να γίνουν γονείς λόγω των οικονομικών. «Ήμουν σίγουρος πως είχα κλείσει και δεν θα κάνω οικογένεια», είπε κάποια στιγμή, ενώ η Βαλεντίνη έδωσε τα εύσημα στην πεθερά της, χαρακτηρίζοντάς της ως «ηρωίδα» και λέγοντας: «Της μαμάς του εγώ του βγάζω το καπέλο. Και εγώ, που ξέρω την ιστορία του, διαιώνισα το είδος;».

Δείτε εδώ το συγκεκριμένο απόσπασμα της εκπομπής:

Τέλος, το ζευγάρι αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πρόταση για παρουσίαση εκπομπής, με τον Κώστα Σόμμερ να αποκαλύπτει: «Στα τηλεπαιχνίδια μας έχουν κάνει πρόταση για όλα και παλαιότερα μας είχαν κάνει πρόταση και για εκπομπή. Μάλιστα, όταν είχαμε εμφανιστεί εδώ για πρώτη φορά. Ήμασταν κοντά στο να πούμε ναι αλλά έμεινε έγκυος η Βαλεντίνη».

Δείτε όσα είπε ο Κώστα Σόμμερ για το ενδεχόμενο μιας τηλεοπτικής συνεργασίας με τη Βαλεντίνη Παπαδάκη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ