Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Κώστας Τσουρός εγκαταλείπει την εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται», καθώς φαίνεται να αναλαμβάνει την παρουσίαση infotainment εκπομπής στο mega.

Μάλιστα, η εν λόγω εκπομπή λέγεται ότι θα είναι στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου απέναντι από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος διέψευσε την είδηση μέσα από το «Πρωινό» και ανέφερε ότι δεν θα βρισκόταν απέναντι από την εκπομπή του Alpha στην οποία εργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Κώστας Τσουρός

Μέσα από τη «Φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου, λοιπόν, γνωστοποιήθηκε ότι ο δημοσιογράφος έχει όντως δεχτεί πρόταση από το mega, και πως έχουν γίνει συζητήσεις. Μάλιστα, η δημοσιογράφος της εκπομπής του star ανέφερε:: «Ότι πρόταση του έχει γίνει και ότι έχει συζητηθεί είναι για κεντρικό παρουσιαστή», ενώ σε άλλο σημείο η Δήμητρα Καλφούντζου είπε ότι ο Κώστας Τσουρός δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βρεθεί απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού και οι ώρες που θα προβάλλεται η εκπομπή του θα είναι στη ζώνη 10-1, ενώ ενδέχεται να υπάρχει μια γυναίκα στο πλευρό του.

Ο Κώστας Τσουρός σε νέο ρόλο

 

Διαβάστε επίσης

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ