Με ένα 10λεπτο μονόλογο ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή της η Ζήνα Κουτσελίνη, απαντώντας σε όσα ειπώθηκαν μετά τη χθεσινή της τοποθέτηση για την υπόθεση Λύτρα.

Ο σάλος που προκλήθηκε μετά τη χθεσινή ένταση στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη λογομαχία που είχε η παρουσιάστρια με το συνεργάτη της, Δημήτρη Μαρέδη, ώθησε τη Ζήνα Κουτσελίνη να δώσει σήμερα εξηγήσεις υπερασπιζόμενη τη στάση της.

Η παρουσιάστρια έκανε κατ’ αρχάς λόγο για απομόνωση μιας φράσης της -του διαβόητου πια «εσείς αμφισβητείτε ότι μια καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;» προκειμένου να «επικηρυχθεί» η ίδια και προχώρησε στο να εξηγήσει τι είχε προηγηθεί, αλλά και τι εννοούσε με το συγκεκριμένο σχόλιο.

«Είχαν προηγηθεί πολλά γεγονοτα, είχα καταδικάσει, είχα πει πώς νιώθει ένα παιδί. Υπήρξα και η ίδια παιδί κακοποιητικής σχέσης, εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο Δημήτρης και δεν ολοκλήρωσα τη σκέψη μου», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελινη και συνέχισε:

«Σε μένα αυτά τα ζητήματα είναι πολύ δύσκολα. Όχι επειδή είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί και κατηγορείται με μια πολύ βαριά κατηγορία. Η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια. Σας έχω πει μονο το 1% της ζωής μου. Ήθελα να πω τη συνέχεια των γεγονότων που ερχόντουσαν».

Η Ζήνα Κουτσλίνη αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστηρίου ο Απόστολος Λύτρας να μείνει μακριά από τη σύζυγό του με την οποία, όπως είπε, έχουν κοινή καριέρα, δουλεύουν στο ίδιο γραφείο και έχουν δουλέψει πολύ σκληρά προκειμένου να πετύχουν μαζί όσα έχουν καταφέρει.

H Ζήνα Κουτσελίνη προσπάθησε να εξηγήσει τη χθεσινή της τοποθέτηση, ανατρέχοντας στα βιώματα των παιδικών της χρόνων.

«Θα προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμη γιατί στην ψυχή μου τρέχουν δάκρυα, αν και τα έχω αφήσει πίσω μου όλα αυτά κι έχω συγχωρήσει τον πατέρα μου. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν κοινή καριέρα, τους έχω νιώσει μαζί, τους έχω ζήσει μαζί. Δεν γνώριζα κάτι από όσα προέκυψαν. Η ίδια η σύζυγος είπε ότι δεν είχε ξαναγίνει αυτό. Δεν παίρνω τη συγνώμη του Απόστολου, δεν με αφορά. Και ο πατέρας μου έλεγε συγνώμη στη μάνα μου, εκείνη τον πίστευε κι αυτός το έκανε ξανά και ξανά», είπε η Ζήνα και ξεκαθάρισε:

«Μη μου χρεώνετε πράγματα που ενδεχομένως θέλετε να χρεώσετε στη δικαιοσύνη ή σε άλλους. Ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή. Η αλήθεια είναι μία. Ξεκινώντας η εκπομπή είπα αυτά, δείτε την εκπομπή για μία ώρα και αν συνεχίσετε να με κατηγορείτε, θα ζητήσω συγνώμη. Λυπάμαι που κάποιοι νιώσατε ότι σας προσβάλλω. Ήθελα να τοποθετηθώ σωστά».

Ζήνα Κουτσελίνη
Η Ζήνα Κουτσελίνη με τον Δημήτρη Μαρέδη, με τον οποίο υπήρξε έντονη διαφωνία στην παρουσιάση του θέματος Λύτρα.

Αποκάλυψε, δε, ότι στο διάλειμμα της εκπομπής είπε στον Δημήτρη Μαρέδη: «Αυτό που μόλις έγινε θα παρεξηγηθεί, όμως οι συνεργάτες μου δεν το πίστεψαν γιατί ήμασταν ξεκάθαροι. Να που είχα δίκιο. Αποκόβεται μια φράση, ενώ υπάρχουν 45 λεπτά στα οποία είχα μιλήσει. Κάποιοι κάνουν δηλώσεις χωρίς να τα έχουν δει όλα αυτά».

Και προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση: «Πολλές φορές μου ζήτησε η μάνα μου συγνώμη που δεν έφυγε από αυτό το γάμο. Γιατί υπήρχε μια αυτοκρατορία με 12 μαγαζιά από πίσω. Όμως, η ζωή έχει μια διαδρομή και μια αλήθεια. Κι όταν αυτή η αυτοκρατορία κατέρρευσε, πήρα τα κομμάτια μου 13 χρονών και με την προτροπή της μητέρας μου ξεκίνησα μια καινούργια ζωή. Όμως αυτά τα κομμάτια…»

Η παρουσιάστρια έβαλε τα κλάμματα στον αέρα και κατέληξε: «Έχω βοηθήσει κόσμο που με ξέρει, παιδιά κακοποιημένων οικογενειών που και αυτά γνωρίζουν. Το άδικο αυτό με πνίγει και με πνίγει από παιδί. Οι γονείς μου είχαν μια αυτοκρατορία κι όμως, όταν χρειάστηκε να σπουδάσω δεν είχα χάμπουργκερ να φάω. Η αυτοκρατορία που δεν ήθελε να χαλάσει η μητέρα μου, καταστράφηκε στο λεπτό. Πολύ καλά έκανε η γυναίκα του Απόστολου και μίλησε. Το ίδιο έπρεπε να κάνει και η μητέρα μου, της το έλεγα».

Δείτε το μονόλογο με τον οποίο ξεκίνησε η Ζήνα Κουτσελίνη τη σημερινή της εκπομπή, εξηγώντας τη χθεσινή στάση της στο θέμα του Απόστολου Λύτρα:

Photos: Instagram/zina_koutselini

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ