Ο Κρατερός Κατσούλης έκανε δοκιμαστικό για το τηλεπαιχνίδι του ALPHA, ο οποίος ψάχνει τον επόμενο… Χρήστο Φερεντίνο.

Ο ALPHA είναι αποφασισμένος να βγάλει ξανά την επόμενη σεζόν στον αέρα το «Deal», ένα παιχνίδι που για χρόνια ολόκληρα πρόβαλλε στην απογευματινή του ζώνη και πάντα με καλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Όπως ανέφερε, δε, το ρεπορτάζ του «Πάμε Δανάη!» σήμερα, ο σταθμός είναι κατά κάποιον τρόπο υποχρεωμένος να επαναφέρει το «Deal» στις οθόνες μας, καθώς αν δεν το κάνει χάνει οριστικά τα δικαιώματα προβολής του από την εταιρία παραγωγής του παιχνιδιού στο εξωτερικό.

κρατερός κατσούλης
O ALPHA θα επαναφέρει το επιτυχημένο παιχνίδι στις οθόνες μας την επόμενη χρονιά και αναζητά τον ιδανικό παρουσιαστή.

Η απόφαση λοιπόν είναι δεδομένη και αυτός που αναζητείται τη συγκεκριμένη περίοδο είναι ο παρουσιαστής, αφού ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος έγραψε ιστορία ως διαμεσολαβητής στις διαπραγματεύσεις των παικτών με τον περίφημο τραπεζίτη του «Deal», ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Ο Χρήστος Φερεντίνος έχει γράψει ιστορία ως παρουσιαστής του «Deal», αλλά πλέον ανήκει στο δυναμικό του ALPHA.

Οι υπεύθυνοι έχουν ήδη καταλήξει σε κάποια ονόματα τα οποία θα περάσουν από δοκιμαστικό και φαίνεται πως ο πρώτος ήταν ο Κρατερός Κατσούλης. Ένας ηθοποιός με μεγάλη εμπειρία στην παρουσίαση -όλοι θυμόμαστε το πρωινό «Στη φωλιά των ΚουΚου» με την πρώην πλέον σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου- θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για το «Deal».

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έχει ήδη κάνει το δοκιμαστικό το οποίο, όπως είπε «νομίζω ότι πήγε πολύ καλά», ενώ σε ερώτηση για το αν φοβάται την αναπόφευκτη σύγκριση με τον Χρήστο Φερεντίνο, απάντησε: «Δεν φοβάμαι τη σύγκριση με τον Χρήστο Φερεντίνο, γιατί όλοι είμαστε διαφορετικοί τελείως. Ο Χρήστος είναι φίλος, τον αγαπώ, είναι αμοιβαία η αγάπη μεταξύ μας έτσι κι αλλιώς, αλλά είμαστε τελείως διαφορετικοί».

Ο Κρατερός Κατσούλης παραδέχθηκε ότι πέρασε από δοκιμαστικό για τη θέση του παρουσιαστή και δήλωσε πως δεν φοβάται τη σύγκριση με τον Χρήστο Φερεντίνο. (Photo: instagram/krateroskatsoulis)

Σήμερα με το ρεπορτάζ του «Πάμε Δανάη!», πάντως, το κανάλι έχει άλλους δύο ισχυρούς «ανταγωνιστές» για την ίδια θέση: τον «δικό του» Μελέτη Ηλία, ο οποίος πρωταγωνιστεί φέτος στο «Προξενιό της Ιουλίας» και είναι άκρως επικοινωνιακός, αγαπητός και αναγνωρίσιμος στο κοινό, αλλά και τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος επίσης έχει αποδείξει τις ικανότητές του στην παρουσίαση.

Μελέτης Ηλίας Τα καλύτερά μας χρόνια
Στον ALPHA πιστεύουν πολύ και στον Μελέτη Ηλία, ο οποίος επίσης αναμένεται να περάσει από δοκιμαστικό.

Αμφότεροι αναμένεται να περάσουν από δοκιμαστικό τις επόμενες μέρες, μαζί και με αρκετούς άλλους υποψήφιους, καθώς οι άνθρωποι του ALPHA έχουν αρκετούς υπόψη και θέλουν να εξετάσουν όλες τις εναλλακτικές προκειμένου να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή. Φαίνεται ότι ποντάρουν πολλά στο «Deal» για την απογευματινή ζώνη της επόμενης σεζόν και θέλουν να το ενισχύσουν με ένα πολύ δυνατό όνομα. Αναμένουμε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ