Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς, σχολιάζοντας ξανά τη Σοφία Χατζηπαντελή που θα τη δούμε στο νέο GNTM αλλά και στη Βίκυ Καγιά, η οποία είχε αναφερθεί πρόσφατα σε εκείνον.

«Δεν χρειάζεται συστάσεις. Το CNN της κάνει αφιερώματα. Είναι μία γυναίκα που έφτιαξε την καριέρα της μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο του diversity που επικρατεί στην Αμερική και κατάφερε με το unibrow (μονόφρυδο) να γίνει σταρ. Εγώ τι να πω για αυτό; Τίποτα!», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια για τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Ο Λάκης Γαβαλάς, λοιπόν, εξέφρασε την άποψή του επί του θέματος και έκανε τον δικό του σχολιασμό.

Βίκυ Καγιά

«Είναι ευκαιρία να μιλήσουμε πάνω σε αυτό το θέμα… Αντι να μιλάμε για έναν υπέροχο Καράβα και έναν Τάσο Σοφρωνίου που έχουν κάνει καριέρες, μιλάμε για ένα κορίτσι που το είπε το CNN. Mα το CNN μπορεί να βγάλει κι άλλ φαινόμενα. Ευχαριστώ τη Βίκυ που είναι ψύχραιμη και για τα καλά της λόγια. Δεν είμαι καυστικός και είμαι ένας άνθρωπος που πρέπει να μεταλαμπαδεύσει όσα έχει άθει και μαθαίνει καθημερινά… Όταν έχεις μια θέση και μέσα από αυτήν επιδιώκεις να κάνεις ομοίως και όταν έχεις ένα instagram ανοιχτό και το βλέπει κάποιος θα πρέπει να το κρίνει… Δεν πουλάω τον εαυτό μου, δεν εμπορεύομαι αυτό το πράγμα. Η Βίκυ Καγιά καλά είπε και είπε ότι τα πράγματα άλλαξαν στην Αμερική», ανέφερε ο επιχειρηματίας.

«Η Βίκυ καλά κάνει και είναι διπλοθεσίτης γιατί είναι υπέροχο κορίτσι, αλλά όταν το μεσημέρι έχεις κάποιες κυρίες μεταξύ του μπικουτί και το βράδυ λες αυτό είναι το στάνταρ των γυναικών, κάπου με μπερδεύει», προσέθεσε σε άλλο σημείο για τη Βίκυ Καγιά.

Τέλος, συμπλήρωσε για τη Σοφία Χατζηπαντελή: «Πραγματικά δεν θέλω να ασχοληθώ με τον πωπω της Kardashian ούτε με τα στρινγκ της κοπέλας αυτής, είτε τα στήθια πάνω στα πεζούλια… Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ