Από τη Μύκονο όπου βρίσκεται μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στο «Πρωινό», αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το κελί στον Κορυδαλλό, όπου βρίσκεται από χθες και ο Απόστολος Λύτρας.

Ο Λάκης Γαβαλάς έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την περίοδο του εγκλεισμού του στον Κορυδαλλό. Μια περίοδο δύσκολη, που όμως του δίδαξε πολλά και κυρίως ποιοι ήταν οι αληθινοί του φίλοι και ποιοι αδιαφόρησαν.

Σήμερα, και με αφορμή τα ρεπορτάζ για το VIP κελί του Κορυδαλλού στο οποίο βρίσκεται από χθες ο Απόστολος Λύτρας, το «Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησαν τη δική του περιγραφή για αυτό που ακούγεται πως είναι ένα πολυτελέστατο «δωμάτιο» που μοιάζει με σουίτα ξενοδοχείου.

λάκης γαβαλάς
Απ’ ευθείας από τη Μύκονο βγήκε στον αέρα του «Πρωινού» ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Γαβαλάς, που εξ’ αρχής τόνισε πως «Είχε επενδύσει πολλά χρήματα στη Μύκονο. Είχα 3 καταστήματα για να εξυπηρετώ τις κυρίες, τις οποίες αγαπώ. Όμως, με χαστούκισε, με γρονθοκόπησε η ελληνική δικαιοσύνη και τιμώρησε μαζί και τις γυναίκες που εγώ εξυπηρετούσα».

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας του είπε πως στο ίδιο κελί με εκείνον βρίσκεται τώρα ο Απόστολος Λύτρας, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε: «Ε να ζητήσω δικαιώματα, άνοιξα δρόμο κι εκεί!». Συνέχισε, όμως, σε σοβαρό τόνο: «Κατ’ αρχάς, σεβόμαστε ότι μπαίνουμε στη φυλακή για να τιμωρηθούμε. Εγώ έμενα στον Κορυδαλλό, εκεί μεγάλωσα. Στην αλάνα των φυλακών έπαιζα κι έτρωγα το αβγό μου μικρός».

Η περιγραφή του για το περίφημο κελί ήταν: «Όταν μπήκα, ήταν άθλιο. Είχε αυτό το ντους για να καθαρίζεσαι και να μη σε τρώνε οι κοριοί, που δεν είχε αλλαχτεί ποτέ». Εξήγησε πως ο εγγονός ενός παλιού γνωστού από τη γειτονιά του μεσολάβησε για να αλλαχτεί το ντους και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει air condition, αλλά κάθε κρατούμενος έχει τη δική του τηλεόραση.

Ο Λάκης Γαβαλάς περιέγραψε το κελί στο οποίο βρίσκεται από χθες έγκλειστος ο Απόστολος Λύτρας.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Δεν είναι αλήθεια ότι υπάρχει κελί VIP. Όσοι χτυπιούνται σε άλλες πτέρυγες, έχουν μώλωπες κι είναι έτοιμοι να αυτοκτονήσουν, έρχονται σε αυτό το κελί το οποίο είναι πιο μικρό σε εμβαδόν κι έχει μια ανύπαρκτη αυλή για να προαυλίζεσαι. Τα κελιά αυτά ήταν φτιαγμένα για τους χουντικούς. Έχει από κάτω τα κελιά που είναι για ένα άτομο, στα οποία μπαίνουν δύο και τρία, κι από πάνω έχει τους θαλάμους για τους πιο μεγάλους».

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας του ζητήθηκε να σχολιάσει την επικαιρότητα και τον ξυλοδαρμό της συζύγου για τον οποίο ο Απόστολος Λύτρας οδηγήθηκε στη φυλακή, τόνισε την ανάγκη οι γυναίκες να μιλάνε μόλις δουν τα πρώτα δείγματα βίας από το σύντροφό τους.

Ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε ότι οι γυναίκες πρέπει να αντιδρούν αμέσως από το πρώτο σημάδι βίας ή έντονης συμπεριφοράς από την πλευρά του συντρόφου τους.

«Αγαπάμε τη γυναίκα και δεν πρέπει να αφήνεται στο κακό που δημιουργείται μέσα στη σχέση της. Θα πρέπει να το λέμε. Κλονίζεται η σχέση μας, κάτι πρέπει να κάνουμε, να πάμε σε ένα γιατρό, σε έναν αστυνομικό. Πρέπει να το πεις εκείνη τη στιγμή για να αποφύγεις το χειρότερο», είπε ενώ σημείωσε για τη νέα καθημερινότητα του Απόστολου Λύτρα:

«Αν είναι χρόνια μέσα στη φυλακή κάποιος που έχει στερηθεί τη γυναίκα του, μπορεί να τον πλακώσουν κι αυτόν. Η φυλακή είναι μια άλλη κοινωνία, που επίσης καταδικάζει».

Δείτε τα όσα είπε ο Λάκης Γαβαλάς σήμερα στο «Πρωινό»:

Κεντρική φωτό: Instagram/lakis.gavalas

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ