Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην κάμερα του “Χαμογέλα και πάλι” και προχώρησε σε νέες δηλώσεις σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η ηλικία είναι ένας αριθμός που σου δίνει γνώση, ανάγκη να γνωρίζεις τον εαυτό σου και να αναγνωρίζεις τις ικανότητές του και τις βλακείες του», είπε αρχικά ο σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας που κλείνει αυτές τις ημέρες τα 70.

«Κάτι θα κάτσει τις επόμενες ημέρες σε σχέση με το My Style Rocks. Ανήκω στο ΣΚΑΪ και στο My Style Rocks, αν κάτι άλλο με κάνει πιο ευτυχισμένο και μου δώσουν και αυτά που μου αντιστοιχούν, γιατί όχι; Θα ήταν χαριτωμένο να είμαι coach στο GNTM, νομίζω όμως ότι έχει κλείσει ήδη η ομάδα», συνέχισε ο ίδιος σχετικά με τα τηλεοπτικά του πλάνα.

«Είπα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ότι είναι σαν πιόνι. Φάγαμε μαζί με τα κορίτσια. Εγώ είπα για την ακρίβεια είπα ότι οι εκπομπές τη χρησιμοποιούν σαν πιόνι την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου νομίζω πως κάνει αναγκαστικά τηλεοπτική καριέρα. Θα μου άρεσε να ζει στο Λος Άντζελες, και να έχει δίπλα της έναν 44χρονο καλλιτέχνη», συνέχισε σε σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αναφερόμενος, τέλος, στη δήλωσή του ότι δε θα ξαναπάει στη Μύκονο, ο Λάκης Γαβαλάς είπε ότι «Πήγα και θα ξαναπάω μόνο για δουλειά στη Μύκονο. Ο δήμαρχος της Μυκόνου είπε ότι μιλάω άσχημα για το νησί, αλλά δεν ισχύει. Είμαι πια μεγάλος για να αντέξω το στρες του νησιού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ