Καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Η εκπομπή ξεκίνησε με το καθιερωμένο αφιερωματικό βίντεο υποδοχής που ετοιμάζει η εκπομπή για τον εκάστοτε καλεσμένο πριν η Ναταλία Γερμανού ξεκινήσει τη συνέντευξη.

Ωστόσο, πριν ξεκινήσει η κουβέντα η Ναταλία θυμήθηκε ένα επεισόδιο ανάμεσα στους δυο το μακρινό 2007.

Τότε η αγαπημένη παρουσιάστρια συμμετείχε στην εκπομπή «Tv Stars» μαζί με τον Ηλία Ψινάκη και Κωνσταντή Σπυρόπουλο. Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους μια κοπέλα που έπεσε στο στόμα του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος είχε πει την περιβόητη ατάκα «του Color τα εννιάμερα». «Ήταν η εποχή που δεν υπήρχε η πολιτική ορθότητα που υπάρχει σήμερα», σημείωσε η Ναταλία Γερμανού και να εξηγήσει πως είχε βρει ξεκαρδιστική την ατάκα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στα γέλια.

Ωστόσο τις επόμενες μέρες ο Λάκης Λαζόπουλος πρόβλαλε το απόσπασμα στο Τσαντίρι και είχε μαλώσει την Ναταλία Γερμανού για τη συμπεριφορά της. Η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να του στείλε email εξηγώντας πως υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι που γέλασαν, γιατί εξαντλήθηκε η αυστηρότητα του σε εκείνη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε πως «αυτό δε το περιμένα από εσένα» για να κρατήσει τη συμβουλή του στην παραπέρα καριέρα της.

Δείτε το απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ