Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης, βρέθηκε καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής. Ο τραγουδιστής μίλησε για όλα, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει για πρώτη φορά έναν έρωτα που έζησε στο παρελθόν με μεγάλη κυρία του θεάτρου και της τηλεόρασης.

«Υπήρξε μια σημαντική μου σχέση που δεν έγινε γνωστή. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αυτό. Μια κυρία του θεάτρου. Μπορώ να το πω; Ε, τώρα… Εδώ είναι, εν ζωή, την αγαπώ και το λέω με σεβασμό γιατί πέρασα πολύ όμορφα κοντά της», αποκάλυψε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Η Μαρία Αλιφέρη. Μπορεί και έναν χρόνο να ήμασταν μαζί, δεν θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι όμως πως της έστελνα πολλά λουλούδια στα καμαρίνια! Την έπνιγα στα λουλούδια! Ήμουν ερωτευμένος», είπε ο τραγουδιστής.

«Έχω κάνει τρέλες για γυναίκες. Έχω στείλει μέχρι και ένα φορτηγό λουλούδια σε μια γυναίκα. Έκανα αυτή την τρέλα ή μπορούσα να την πάρω και να πάμε στη Ρώμη για παγωτό, να της πάρω τα ρουχαλάκια της, να περάσουμε τρεις μέρες πολύ όμορφα και να γυρίσουμε. Έχω κάνει πολλές τρέλες για τις γυναίκες γιατί τις αγαπώ πολύ και τις ευχαριστώ που υπάρχουν, αυτές μας φέρνουν στην ζωή και πρέπει να τις προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Τι θα κάναμε χωρίς τις μάνες μας;», συμπλήρωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κόνι Μεταξά εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση για να μιλήσει για τη σχέση με τον πατέρα της.

«Με ρωτάνε πώς είναι να έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν ξέρω πώς είναι να μην έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή. Για μένα αυτό ήταν η πραγματικότητά μου, η ζωή μου, η καθημερινότητά μου. Να ζω με έναν πατέρα ο οποίος είναι σούπερ σταρ», είπε χαρακτηριστικά.

«Υπήρχε ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που μπορούσε να αφιερώσει στην οικογένεια και στο παιδί του, που είναι φυσιολογικό και εννοείται πως τώρα που κάνω και εγώ αυτή τη δουλειά καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να κρατάς μια ισορροπία. Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να είμαι εντάξει με αυτό αλλά πλέον, ως καλλιτέχνης κι εγώ, μπορώ να τον δικαιολογήσω και να τον συγχωρέσω. Γιατί κάτι το οποίο δεν μου το έδωσε σε αυτόν τον τομέα, μου το έδωσε αλλού και με έχει μάθει πως να είμαι καλός επαγγελματίας και να δω τι δεν θέλω να κάνω εγώ όταν κάνω οικογένεια», εξήγησε η Κόνι.

Στη συνέχεια, αποδεσμεύοντας ο Νίκος Χατζηνικολάου την Κόνι Μεταξά από την σύνδεση, ο Λευτέρης Πανταζής δεν έκρυψε την συναισθηματική του φόρτιση: «Είναι το σουξέ της ζωής μου. Με καταλαβαίνεις, έπρεπε όμως να είμαστε και εκεί. Έχεις περάσει και εσύ τέτοιες στιγμές στη ζωή σου, όπως και γω και όλος ο κόσμος. Δεν το ευχόμαστε σε κανέναν αλλά είναι της ζωής αυτά τα πράγματα. Νομίζω ότι χαλάλι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ