Η Λένα Δροσάκη ήταν καλεσμένη σήμερα στο «Πρωινό Σου Σου» και μίλησε για το πώς βίωσε και βιώνει το #metoo, το διαζύγιο και τη ζωή της με τον γιο της, Αναστάση.

Με αφορμή τη νέα της θεατρική παράσταση, «Άτλας της δεκαετίας του 2000», που ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, η Λένα Δροσάκη βρέθηκε σήμερα στο «Πρωινό Σου Σου» και μίλησε με την Ελένη Τσολάκη για το θέατρο και τη ζωή της με τον γιο της, ενώ μεγάλο κομμάτι της κουβέντας κατέλαβε και το κίνημα #metoo, του οποίου αποτελεί ένα από τα βασικά πρόσωπα.

Όταν η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του OPEN τη ρώτησε σε τι φάση βρίσκεται τώρα το #metoo, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν έχω απάντηση. Στις 3 Ιουνίου ξεκινάει το δικό μας δικαστήριο, είναι σε εξέλιξη άλλα. Το μόνο όμορφο που συμβαίνει είναι ότι ο κόσμος μιλάει και παίρνει θέση κι αυτό είναι πολιτική στάση, να παίρνω θέση και να μην αδιαφορώ. Είναι μεγάλο κέρδος για τη κοινωνία μας».

Στη συνέχεια, τόνισε ότι θα παραστεί στο δικαστήριο αφού έχει κληθεί ως μάρτυρας και θα καταθέσει και, αναλογισμένη τις στιγμές που πέρασε, είπε: «Όλες είχαν τη δική τους δυσκολία αντιμετώπισης. Να το πάρεις απόφαση και να μιλήσεις, να φοβηθείς και να κάνεις πίσω, να παραστείς στη δίκη», ενώ τόνισε:

«Είδα ανθρώπους να φεύγουν από δίπλα μου και είδα κι άλλους να εμφανίζονται για να με στηρίξουν. Αυτοί που έφυγαν θεωρώ ότι το έκαναν από φόβο… Από φόβο, μπορεί να μην είχαν τη δύναμη να μιλήσουν κι εκείνοι. Είναι προσωπικό μας το πώς το αντιμετωπίζουμε».

Η ίδια, πάντως, τόνισε ότι ο άνθρωπος που της δίνει δύναμη είναι ο γιος της. «Θέλω να έχω δίπλα μου ανθρώπους που να με στηρίζουν γιατί κάποιες φορές νιώθω αδύναμη και σπάω. Ο γιος μου είναι η κινητήριος δύναμή μου, για όλα».

λένα δροσάκη
Photo: Instagram/lenakidrs

Τέλος, μοιράστηκε και το πώς ένιωσε όταν αυτή και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανακοίνωσαν στο μικρό ότι θα έπαιρναν διαζύγιο. «Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα. Δεν νομίζω να το αποδέχεται, γιατί δεν νομίζω να έχει καταλάβει ακριβώς τι σημαίνει αυτή η έννοια, του χωρίζω».

Δείτε τη συνέντευξη της Λένας Δροσάκη στο «Πρωινό Σου Σου»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΕΝΑ ΔΡΟΣΑΚΗ, , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ