Ο Λεωνίδας Κακούρης πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο», και μίλησε για τον ρόλο του στην Ελένη Μενεγάκη. «Βρήκα φως στον ήρωα που υποδύομαι φέτος, στον χαρακτήρα. Οι συνθήκες του γυρίσματος ήταν πολύ δύσκολες».

«Είχα σκεφτεί φέτος να κάνω μία μικρή παύση από την τηλεόραση, να ξεκουραστώ, αφού έχω κι έναν πολύ σπουδαίο ρόλο στο θέατρο, τον Βασιλιά Ληρ. Έτσι, η πρώτη μου σκέψη ήταν να μην συμμετέχω στο ”Ναυάγιο”, αλλά μετά από μία συνάντηση που έκανα με τον παραγωγό της σειράς, λέω για να μου προτείνει τον συγκεκριμένο ρόλο κάτι θα ξέρει. Μου άρεσε πάρα πολύ το βιβλίο και περίμενα το πρώτα επεισόδια για να δω αν θα αποδοθεί το κλίμα του βιβλίου», είπε ο ηθοποιός.

Ο Λεωνίδας Κακούρης σημείωσε: «Τον τελευταίο χρόνο έχουμε κουραστεί να ακούμε από αποτρόπαιες μέχρι απρόσμενες ειδήσεις, που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα ακούσουμε. Μία εβδομάδα να κάτσεις να ακούσεις τα δελτία των ειδήσεων θα είσαι για το ψυχιατρείο. Εκεί που γυρίσαμε πολλές σκηνές στο Ναυάγιο δίπλα πνίγηκε το παλικάρι που έριξαν από την μπουκαπόρτα. Πώς γίνεται, όταν έχω να γυρίσω αυτές τις σκηνές όπου είναι ένας καπετάνιος να βλέπει τα λάθη, τα συσσωρευμένα, και να μην αντιδράσει; Μέσα από την σκηνή έβγαλα την απελπισία που ένιωσα κι εγώ σαν πολίτης».

Για τις σκηνές του ναυαγίου, ο Λεωνίδας Κακούρης υπογράμμισε ότι όλο το πλήρωμα, από τους τεχνικούς μέχρι τους ηθοποιούς, έπρεπε να δώσουν «το κάτι παραπάνω για να γίνει πιστευτή η σκηνή». Για το τι θα δούμε στη συνέχεια στη δραματική σειρά του MEGA, σημείωσε: «Έχει πολλές σκηνές που βλέπεις τη ζωή να πρωταγωνιστεί». 

Ο Λεωνίδας Κακούρης φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ» στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου που κάνει πρεμιέρα στις αρχές Δεκεμβρίου. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ