Το τρέιλερ του νέου κύκλου του MasterChef είναι εδώ και ένα 24ωρο στο αέρα και προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. Σε αυτό βλέπουμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη να είναι… απεγνωσμένοι μπαμπάδες και να ζητούν τις συμβουλές του έμπειρου Σωτήρη Κοντιζά.

Η κάμερα του Breakfast @ Star βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου τρέιλερ και ο θείος Λεωνίδας μίλησε για πρώτη φορά για το γιο του που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Σεπτέμβριο και ολοκλήρωσε την ευτυχία του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου. «Στον μικρό εγώ στο σπίτι έχω ξεκινήσει και του διαβάζω τις εισαγωγές από τα βινύλια. Έχω εξαιρετικά βινύλια και προσπαθώ να τον σπρώξω σε αυτόν τον κόσμο», δήλωσε ο σεφ και κριτής του MasterChef.

Έχει πάρει τηλέφωνο τον Σωτήρη για να του ζητήσει συμβουλές; «Δεν έχω φτάσει σε σημείο απελπισίας. Είναι καλόβολος ο μικρός και ήσυχος. Οι συμβουλές έρχονται από τη Δέσποινα, τη σύζυγο του Σωτήρη», απάντησε.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Το φετινό τρέιλερ είναι βγαλμένο από τη ζωή», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς για το γεγονός ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης έγιναν μπαμπάδες. «Περίμενα περισσότερα τηλεφωνήματα. Ο Πάνος έγινε νωρίτερα μπαμπάς οπότε τα πρώτα τα έχει περάσει. Ο Λεωνίδας περνάει πάρα πολύ καλά, ενώ μέχρι τώρα άκουγε παιδί και έστριβε», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ