Μέσα από τη συχνότητα του Mega και τη “Γη της Ελιάς” παρακολουθούμε τον Liam Ireland, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο “Mega Καλημέρα” και μίλησε για την σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και την απώλεια του πατέρα του, η οποία συνέβη κατά την παιδική του ηλικία.

Αρχικά, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις σπουδές του, λέγοντας: «Σπούδαζα στην Αγγλία υποκριτική και όταν ήρθε ο κοροναϊός προσπαθούσα να ξεκινήσω κάτι εκεί. Μετά την πανδημία δεν είχε νόημα να είμαι πάνω και ήρθα να δω τους γονείς μου. Τότε ήρθε ένα μήνυμα από τον Ανδρέα στο Instagram και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία. Μου έστειλε το σενάριο και μου άρεσε πάρα πολύ. Ένιωσα ότι το σύμπαν μου έδωσε κάτι πίσω».

Liam Ireland

Ακόμη, ο Liam Ireland ρωτήθηκε από τον Βασίλη Τσατσάνη για την απώλεια του πατέρα του, ο οποίος έγυγε από τη ζωή καθώς ο καρκίνος ήταν η αιτία: «Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή από καρκίνο. Δεν τον θυμάμαι ήμουν δύο ετών. Αλλά έχω ιστορίες για τον πατέρα μου και για αυτό νιώθω ευγνώμων. Όταν μου μικρός έλεγα συνέχεια ‘γιατί δεν είναι εδώ να με προστατέψει’. Ελπίζω να με κοιτάει αυτή τη στιγμή και να χαμογελάει. Η μητέρα μου είχε δύο θηρία παιδιά να τα κοντρολάρει. Ήταν βράχο. Αγαπάω πολύ τη μητέρα μου, είμαι μαμάκιας τι να κάνω. Γεννήθηκα στο Ρέθυμνο αλλά πολύ νωρίς φύγαμε για την Αγγλία. Μετά το θάνατο του πατέρα μου γυρίσαμε πάλι πίσω στην Ελλάδα. Με τη δουλειά της αναγκαστικά έχω αλλάξει 11 σχολεία και πολλά σπίτια».

Τέλος, αναφέρθηκε στον έρωτα και τις θυσίες που έχει κάνει για χάρη του αλλά και για τη σειρά του mega.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ