Ο Χρήστος Λούλης μίλησε στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στη σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» στην οποία τον παρακολουθούμε, στο Survivor αλλά και στις «Άγριες Μέλισσες».

Αρχικά, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο δημοφιλές reality show του ΣΚΑΙ, τονίζοντας ότι δεν το παρακολουθεί, ενώ το μόνο που βλέπει είναι το YFSF και λίγο το MasterChef, λέγοντας: «Μου τη σπάει όλη αυτή η ίντριγκα και οι προσωπικότητες των ανθρώπων. Το δε “Survivor” και “Φάρμα” ούτε απ’ έξω δεν έχω περάσει. Δεν με προσέγγισαν ποτέ. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλο ποσό που μπορούν να μου δώσουν για να πάω κάπου και να νιώθω χάλια με τον εαυτό μου. Τα λεφτά που θα ζητούσα δεν θα μου τα έδιναν ποτέ», είπε στην Άννα Ζηρδέλη.

Χρήστος Λούλης

Ο Χρήστος Λούλης για τις «Άγριες Μέλισσες» και τον «Σιωπηλό Δρόμο»

Ακόμη, ο ηθοποιός μίλησε για τις «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτοντας ότι είχε δεχτεί πρόταση για τον πρώτο κύκλο της σειράς: «Είχα δεχτεί πρόταση για τον πρώτο κύκλο. Δεν ξέρω ποιον ρόλο θα έκανα. Δεν είχαμε συζητήσει γιατί δεν μπορούσα». Παράλληλα, μίλησε για τη σειρά «Σιωπηλός Δρόμος»: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για όλη αυτήν την επιτυχία και την αγάπη του κόσμου. Συνέβη μέσα σε ένα μήνα για εμένα. Ήταν να γίνει από πέρσι. Όλο υπήρχαν εμπόδια, όμως ήρθαν οι κατάλληλες συνθήκες και έγινε».

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ