Τα γυρίσματα του «Maestro» συνεχίζονται στους Παξούς γεμάτα… απρόοπτα, όπως βλέπουμε στο βίντεο που ανέβασαν Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Κλέλια Ανδριολάτου.

Ο Ορέστης και η Κλέλια, μόνοι μέσα στο αυτοκίνητο του, οδηγούν διασχίζοντας το ειδυλλιακό τοπίο των Παξών. Τα πάντα δείχνουν ονειρικά -ή, τουλάχιστον, έτσι θα δείχνουν όταν θα δούμε τις σκηνές στις οθόνες μας, στην 3η σεζόν του «Maestro», που γυρίζεται αυτές τις μέρες στο πανέμορφο νησί του Ιονίου.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Κλέλια Ανδριολάτου περνούν υπέροχα, αλλά και ριψοκίνδυνα στα γυρίσματα του «Maestro»!

Η πραγματικότητα, όμως, είναι πολύ διαφορετική και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της σειράς μας τη δείχνουν μέσα από ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που ανέβασαν στο Instagram. «Λοιπόν, είμαστε μέσα στο Marbella…», ξεκινά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου χαιρετά την κάμερα και συμπληρώνει: «Tο αυτοκίνητο βγάζει καπνούς!», καταγράφοντας τα πάντα με το κινητό της.

«Το ψυγείο είναι!», εξηγεί ο Χριστόφορος κι εκείνη παραδέχεται γελώντας: «Ναι, απλά εγώ φοβάμαι, γιατί… ». «Δεν είναι τίποτα, κάτι καπνούς βγάζει. Και μόλις σταματάς τη μηχανή… », εξηγεί ο Χριστόφορος, ο οποίος κρατά το τιμόνι οδηγώντας προς το Μπουρνάο, ένα ξακουστό καφενείο των Παξών, όπου περιμένει το συνεργείο του «Maestro» για να γυρίσει κάποιες έξτρα σκηνές.

Αμέσως μετά, παραδέχεται: «Ναι, μυρίζει πάλι!», με την Κλέλια να αναφωνεί απελπισμένη: «Ω Θεέ μου!». Βέβαια, δείχνει να το διασκεδάζει, αφού στη συνέχεια λέει παιχνιδιάρικα: «Έχουμε περάσει τέλεια εδώ πέρα!».

maestro
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης… αυτο-τρολάρεται στα γυρίσματα του «Maestro».
(Photo: Instagram/christopherpapakaliatis)

Αμφότεροι, δε… τρολάρουν την όλη κατάσταση λέγοντας ότι το αυτοκίνητο ήταν παραφορτωμένο, με τον Χριστόφορο να λέει: «Όπως καταλαβαίνετε, μια τεράστια υπερπαραγωγή… Το Marbella βγάζει καπνούς…», ενώ αμέσως μετά συμπληρώνει: «Θα με σκοτώσει η μάνα μου!».

Ενώ, δε, η Κλέλια συνεχίζει να τραβάει, ο σκηνοθέτης της σημειώνει: «Θέλει να σκηνοθετήσει κιόλας! Τραβάς πλάνα;».

Τι άλλο βλέπουμε σε αυτό το απολαυστικό βίντεο; Την Κλέλια να δίνει στον Χριστόφορο ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο κι εκείνον να εξηγεί ότι θα γυρίσουν έξτρα πλάνα για το επεισόδιο 7, το οποίο εμείς θα δούμε τον ερχόμενο Οκτώβρη. Όταν πια φτάνουν επιτέλους σώοι στον προορισμό τους, ο Χριστόφορος πανηγυρίζει γιατί το Marbella δεν καπνίζει πια και οι άνθρωποι του συνεργείου τους χαιρετάνε ενθουσιασμένοι που, επιτέλους, θα στρωθούν στη δουλειά!

Δείτε όλο το απολαυστικό βίντεο με την Κλέλια Ανδριολάτου, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το Marbella που… καπνίζει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAESTRO, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ