Μέχρι τις 16 Μαϊου, που κάνει πρεμιέρα ο 2ος κύκλος του «Maestro», το MEGA έβγαλε στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της σειράς, το οποίο αποκαλύπτει πολλά!

Ένα μυστικό έπρεπε να κρατήσουν κρυμμένο οι ήρωες του «Maestro». Ένα… θανάσιμο μυστικό, αφού είχε να κάνει με τη δολοφονία του Χαράλαμπου, του πατέρα του Σπύρου (Γιώργος Μπένος). Βλέποντας το γιο του σε τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο του, τον Αντώνη (Ορέστης Χαλκιάς), ο Χαράλαμπος (Γιάννης Τσορτέκης) του επιτέθηκε. Και τότε ο Αντώνης, προσπαθώντας να σώσει το φίλο του, τον πυροβόλισε και τον έριξε νεκρό.

maestro
O Ορέστης γίνεται πατέρας στο 2ο κύκλο του «Maestro».

Στη συνέχεια, όλοι λίγο-πολύ οι ήρωες της ιστορίας έγιναν συνένοχοι στο έγκλημα, αφού βοήθησαν τον Αντώνη να ξεφορτωθεί το πτώμα, το οποίο έριξαν στο βυθό της θάλασσας με την ελπίδα ότι θα έμενε για πάντα εκεί, μαζί με την αλήθεια… Ορκίστηκαν να μην ξαναμιλήσουν ποτέ για αυτό και προσπάθησαν να συνεχίσουν τις ζωές τους από εκεί που της άφησαν.

Όπως φαίνεται από τα πρώτα δευτερόλεπτα του τρέιλερ του νέου κύκλου, όμως, αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Το πτώμα του Χαράλαμπου έρχεται στην επιφάνεια χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε το πώς, ο ιατροδικαστής και οι Αρχές αντιλαμβάνονται αμέσως ότι πρόκειται για φόνο και για προσπάθεια συγκάλυψης και οι έρευνες αρχίζουν.

Στο τρέιλερ βλέπουμε επίσης τον Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) να διευθύνει μια ορχήστρα με την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) να βρίσκεται ανάμεσα στο κοινό, τη Μαρία (Μαρία Καβογιάννη) να απαιτεί από τον γιο της να της πει τι απέγινε ο πατέρας του και τη Σοφία (Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου) να υπόσχεται στο δικό της γιο ότι κανείς δεν θα μάθει ποτέ όσα έγιναν…

Και βέβαια, βλέπουμε την Αλεξάνδρα (Στεφανία Γουλιώτη), η οποία έχει φέρει το μωρό της στον κόσμο, να κατηγορεί τον Ορέστη ότι τους ενέπλεξε σε ένα κακούργημα, έντρομη ότι αν μαθευτεί η αλήθεια η ζωή η δική της και του παιδιού τους θα διαλυθεί.

Δείτε εδώ το συγκλονιστικό τρέιλερ του «Maestro», που κάνει ταυτόχρονη πρεμιέρα σε MEGA και NETFLIX στις 16 Μαϊου.

Στο μεταξύ, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, οι ηθοποιοί και το συνεργείο της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον 3ο κύκλο, ο οποίος θα βγει στον αέρα το 2025.

Δημήτρης Κίτσος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Κλέλια Ανδριολάτου στα γυρίσματα του 3ου και τελευταίου κύλου του «Μaestro». (Photo: instagram/maestroinblue.tvseries)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAESTRO, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ