Στο 5ο επεισόδιο του «Maestro», η Μαρία Καβογιάννη δίνει άλλη μία συγκλονιστική ερμηνεία, αγγίζοντας όλα τα ψυχολογικά τραύματα της Μαρίας…

Μια επίπονη ιστορία εσωτερικής αναζήτησης και θεραπείας. Αυτό είναι το κέντρο βάρους στο 5ο επεισόδιο του «Maestro», το οποίο θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη, στις 22.40 στο MEGA, με τον ξεκάθαρο τίτλο «Therapia». Και με μια Μαρία Καβογιάννη να δίνει άλλη μια συγκλονιστική ερμηνεία, ως μια γυναίκα που προσπαθεί να διαχειριστεί τα πολλά τραύματα που της άφησε ο πολύχρονος γάμος της με έναν κακοποιητή.

maestro
Για χρόνια η Μαρία προσπαθούσε να κρύψει τα σημάδια της βίας επάνω στο σώμα της. Τώρα, πρέπει να αντιμετωπίσει τα ανεξίτηλα σημάδια που της άφησαν τα χτυπήματα του Χαράλαμπου στη ψυχή…

Έχουμε ήδη δει την ηρωίδα της, τη Μαρία, να βρίσκει τα κρυμμένα λεφτά που διατηρούσε ο Χαράλαμπος από την παράνομη διακίνηση ναρκωτικών και να τα δωρίζει σε έναν ξενώνα για κακοποιημένες γυναίκες στο νησί της Κέρκυρας. Η επαφή με τις γυναίκες αυτές -σύντομη αλλά καθοριστική, φέρνει στην επιφάνεια όσα χρόνια προσπαθούσε μέσα της να κρύψει. Και την κάνει να καταρρέσει στην αγκαλιά της Χαρούλας.

maestro
Μια από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές του 4ου επεισοδίου του «Maestro», με τη Μαρία να καταρρέει στην αγκαλιά της Χαρούλας…

«Τι έχω περάσει…», μονολογεί ενώ παραδέχεται πως δεν μπορεί να ξεπεράσει το τραύμα μόνη της. Χρειάζεται βοήθεια. Σε αυτό το 5ο επεισόδιο που έρχεται, θα τη δούμε να ξεκινά το μεγάλο εσωτερικό της ταξίδι προκειμένου να βρει τη γαλήνη που τόσο χρειάζεται μετά από μια ζωή που κύλησε στο φόβο και την άρνηση.

maestro
O Σπύρος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στην παράνομη διακίνηση ναρκωτικών. Όμως, η είδηση για την εύρεση του πτώματος τον φέρνει για άλλη μια φορά αντιμέτωπο με τις πράξεις του.

Ο γιος της, ο Σπύρος, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει, ακολουθεί τα χνάρια των γονιών του: τη δική της σιωπή και τις παρανομίες του πατέρα του, έχοντας πέσει στα δίχτυα του Φάνη. Όταν, όμως, το πτώμα του Χαράλαμπου έρχεται στην επιφάνεια και όλο το νησί μαθαίνει ότι αυτός που λογιζόταν ως αγνοούμενος είναι τελικά νεκρός, όλοι έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους.

Ο Δημοσθένης αρχίζει τις ανακρίσεις στους Παξούς αναζητώντας το δολοφόνο, την ώρα που μια νέα άφιξη στο νησί προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία… Ένα μικρό ρόλο-έκπληξη στο επεισόδιο υποδύεται και η τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου.

Δείτε το βίντεο που μας δίνει μια πρώτη γεύση για όσα θα δούμε στο επεισόδιο αυτής της Πέμπτης του «Maestro»:

Photos, video: Instagram/maestroinblue.tvseries

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAESTRO, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ