Η πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA «Maestro», έκανε πρεμιέρα και οι αντιδράσεις είναι (ήδη) θετικές.

Η επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σήμανε συναγερμό στους λάτρεις των σκηνοθετικών του επιτυχιών και όχι μόνο. Η νέα σειρά «Maestro», που έχει ήδη αποσπάσει καλές κριτικές λόγω του cast αλλά και της υπόθεσης, μόλις βγήκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η υπόθεση της νέας σειράς του MEGA «Maestro»

O Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα, τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Εκεί, θα γνωρίσει ανθρώπους βασανισμένους, που “σκεπάζουν” τον εφιάλτη που βιώνουν, από φόβο κι απόγνωση. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Το καστ είναι ξεχωριστό. Οι χαρακτήρες πολυδιάστατοι, με έντονα μυστικά και πάθη. 

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Οι αντιδράσεις στο twitter άρχισαν πριν ακόμα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο. Την περισσότερη προσοχή τράβηξε η σκηνοθεσία της σειράς, τα υπέροχα τοπία, η ομορφιά της ηθοποιού-«μούσας» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Κλέλια Ανδριολάτου, αλλά και οι ερμηνείες των: Μαρία Καβογιάννη και της Χάρις Αλεξίου.

Maestro

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ