Σήμερα στις 22.40 στο MEGA πέφτει η αυλαία του 2ου κύκλου του «Maestro» και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε ένα βίντεο αφιερωμένο στον έρωτα του Ορέστη και της Κλέλιας.

Με τον τίτλο «Όχι πια έρωτες» και ένα άκρως αισθησιακό βίντεο αφιερωμένο στο θυελλώδη έρωτα που, όπως φαίνεται, θα συνεχίσουν να ζουν ο Ορέστης και η Κλέλια και στον επερχόμενο, 3ο κύκλο του «Maestro», αποχαιρετά σήμερα ο δημιουργός της σειράς που κατέκτησε και το NETFLIX τους ήρωές του.

Κυρίως, όμως, αποχαιρετά τον Ορέστη και την Κλέλια, οι οποίοι στο 2ο κύκλο της σειράς πάλεψαν πολύ για να πνίξουν τα συναισθήματά τους και να κρατηθούν μακριά ο ένας από τον άλλον. Μάλλον, όμως, δεν θα τα καταφέρουν και πολύ καλά…

maestro
Ορέστης και Κλέλια. Ένας έρωτας που, όπως φαίνεται, δεν έχει τελειώσει, μα θα συνεχιστεί και στον 3ο κύκλο του «Maestro».

Η επιστροφή των ηρώων στους Παξούς για τις ανακρίσεις που ξεκινούν γύρω από το φόνο του Χαράλαμπου, θα φέρει και τους δυο τους πάλι κοντά, με… εκρηκτικά αποτελέσματα.

Σήμερα θα δούμε τους ήρωες του «Maestro» να επιστρέφουν στους Παξούς, για μια δύσκολη αναμέτρηση με τις πράξεις τους.

Ο Παπακαλιάτης, πάντως, ενημερώνει το κοινό ότι με την προβολή του σημερινού τελευταίου επεισοδίου για φέτος, ξεκινά και το μοντάζ για τα 4 επεισόδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί η σειρά και τα οποία εμείς θα δούμε το φθινόπωρο που έρχεται.

Δείτε την ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το σημερινό τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου του «Maestro»:

To τρέιλερ για το 6ο και τελευταίο επεισόδιο για αυτόν τον κύκλο του «Maestro»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAESTRO, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ