Καθώς πλησιάζουν οι μέρες για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του «Maestro», ο δημιουργός της σειράς μας δίνει μικρά στιγμιότυπα από όσα συναρπαστικά θα παρακολουθήσουμε στις 16 Μαϊου.

Μια εικόνα που εκ πρώτης όψης δείχνει όμορφη. Όμως στην πραγματικότητα, κρύβει ένα φοβερό μυστικό, το οποίο οι πρωταγωνιστές της ιστορίας θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν κρυφό.

maestro
Μαρία Καβογιάννη και Χριστόφορος Παπακαλιάτης στα γυρίσματα του «Maestro».

Ακριβώς όπως ο Ορέστης, ο οποίος τυλίγει την καραμπίνα με την οποία σκοτώθηκε ο Χαράλαμπος και τη θάβει στο χώμα, σε μια τρύπα που θα μπορούσε να είναι τάφος. Μαζί με τη μουσική, ακούγονται οι φωνές όσων εμπλέκονται και πανικόβλητοι προσπαθούν να διαχειριστούν αυτό που έχει συμβεί…

Το μυστικό της δολοφονίας του Χαράλαμπου θα βγει στο φως και όλοι οι ήρωες θα βρεθούν μπλεγμένοι…

Η κάμερα απομακρύνεται, ο Ορέστης θάβει την καραμπίνα με τη βεβαιότητα ότι «δεν θα τον βρούνε ποτέ», όμως ξέρουμε ότι αυτό είναι απλώς το ψέμα που θέλουν όλοι να πιστεύουν…

Δείτε εδώ το teaser που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με την υπόσχεση ότι θα ακολουθήσουν και άλλα, τα οποία θα μας αποκαλύπτουν κομμάτια της πλοκής του δεύτερου κύκλου του «Maestro».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAESTRO, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ