Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στο «Κέντρο» για τους ήρωες των έργων του και τη συνεργασία του με την Μαρία Καβογιάννη αλλά και την Χαρούλα Αλεξίου, όπως και για το Maestro, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται παγκόσμια μέσω του Netflix.

«Αυτά που γράφω έχουν βιωματικά στοιχεία, οι ήρωες είναι ανάμεσά μας… Έχω κομμάτια μου. Στο “Αν” ο ήρωας ήμουν σε μεγάλο βαθμό εγώ. Στο “Maestro” δεν είμαι κάποιος από τους ήρωες. Πολλές φορές δεν συμφωνώ και με τους ήρωες που γράφω. Δεν είμαι ακραίος άνθρωπος, είμαι δομημένος, έχω λογική πάνω στα πράγματα… Ωριμότητα για μένα είναι η εξέλιξη»

Σε άλλο σημείο, ο δημοφιλής δημιουργός μίλησε για τους συνεργάτες του, και έκαν μια αποκάλυη για την Χάρις Αλεξίου. «Τους πρωταγωνιστές τους ψάχνω βάσει το ταλέντο, τη χημεία, τη διάθεση και τον χαρακτήρα. Με την Μαρία Καβογιάννη έχουμε δουλέψει αρλετές φορές, την ξέρω χρόνια. Η Χάρις Αλεξίου είναι τόσο γλυκιά, έχει τέτοια ψυχή και ενέργεια, που δεν σε αφήνει να τη βλέπεις με το μύθο Αλεξίου. Όταν πήγα σπίτι της είχα άγχος, τής μιλούσα στον πληθυνικό και μου είπε “σε παρακαλώ αγόρι μου μίλα μου στον ενικό”».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέφερε ότι σε δύο μήνες ξεκινούν τα γυρίσματα για το Maestro, για τον δεύτερο κύκλο, και την ακριβή ημερομηνία της παγκόσμιας πρεμιέρας του. Το σίριαλ θα φέρει τον τίτλο «Maestro in blue».

«Το τέλος του δεύτερου κύκλου το έχω στο μυαλό μου, αλλά δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω τα πρώτα 4 επεισόδια και σε δύο μήνες ξεκινούν τα γυρίσματα. Έχω άγχος για την απήχηση που θα έχει παγκόσμια στο Netflix. Στις 17 Μαρτίου θα ξεκινήσει να προβάλλεται παγκόσμια, και στη γλώσσα μας αλλά και μεταγλωτισμένο».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όμως, αναφέρθηκε και στον τρόπο που διαχειρίζεται την κριτική που του ασκείται μέσα στα χρόνια.

«Παλιότερα διάβαζα πιο συχνά κριτικές, με θύμωναν και γινόμουν έξαλλος. Μετά συνειδητοποιείς ότι μπορεί να πήρχε κι ένα δίκαιο. Εκτίθεμαι όλα αυτά τα χρόνια τόσο πολύ που μοιραία θα υπήρχε κριτική, και καλή και κακή. Τώρα είμαι σε μια πιο σίγουρη φάση για το τι είναι αυτό που θέλω να πω, γιατί θέλω να το πω και πώς θα το πω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAESTRO, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ