Το Maestro, το οποίο προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του MEGA, έχει ενταχθεί στην πλατφόρμα του Netflix, και το κοινό σε Ελλάδα και Κύπρο έχει τη δυνατότητα να το πρακολουθήσει ξανά. Το σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κέντρισε το ενδιαφέρον πλήθος κόσμου, καθώς τόσο η πλοκή, όσο και το καστ κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει ήδη αρχίσει τη συγγραφή του δεύτερου κύκλου, και μάλιστα έκανε κάποια spoilers για το new season του σίριαλ. Ο δημιουργός της σειράς είχε μάλιστα αναφέρει ότι σε λίγο διάστημα θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω του Netflix με τον τίτλο να είναι Maestro in Blue.

To Maestro ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο επεισοδίων με το κοινό να χειροκροτά τους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές, καθώς μέσα από αυτό αναδείχθηκαν παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας. Αυτό, όμως, ου έχει ενδιαφέρον, είναι να δούμε σε ποια θέση βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο Netflix.

Το top 10 του ελληνικού Netflix θέλει τη σειρά στην πέμπτη θέση! Στην πρώτη θέση βρίσκεται «Το Κορίτσι με τα χιόνια», στη δεύτερη «Τζίνι και Τζόρτζια», στην τρίτη «Lockwood &co», στην τέταρτη το «Χάος», στην έκτη «Η Αλχημεια των Ψυχών», στην έβδομη το «Wednesday», στην όγδοη «Οι Μαχήτριες», στην ένατη «Βίκινγκ Βαλχάλα» και στη δέκατη «Τα Χρονικά του Ράγκναροκ».

«Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι μας. Ήταν κάτι που περιμέναμε και σταθήκαμε τυχεροί. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι η πρώτη ελληνική σειρά, φτιαγμένη εξολοκλήρου από Έλληνες δημιουργούς, που θα πάει σε μια παγκόσμια πλατφόρμα. Γίνεται να μην είμαι χαρούμενος;», ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το Maestro και την ένταξή του στο Netflix. «Κρατάω το Maestro πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι”».

Στο Maestro πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, ΦάνηςΜουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, ΣτεφανίαΓουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς,Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη,Γιώργος Μπινιάρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ