Ο δημιουργός του «Maestro» αποχαιρέτησε τους Παξούς με μια σειρά φωτογραφιών και ένα ευχαριστήριο κείμενο, που άφηνε… όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για τη συνέχεια της σειράς.

To «Maestro» είναι συνυφασμένο με τους Παξούς και οι Παξοί ζούσαν και ανέπνεαν τα δύο τελευταία χρόνια με το «Maestro». Μια σχέση ζωής αναπτύχθηκε ανάμεσα στους ανθρώπους που μας έδωσαν την πρώτη ελληνική σειρά που μπήκε στο NETFLIX και το πανέμορφο νησί του Ιονίου – μια σχέση που μόλις πριν από λίγα 24ωρα έφτασε στο τέλος της.

Τα γυρίσματα στο νησί ολοκληρώθηκαν και απομένουν μερικές μόνο σκηνές στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και ο 3ος και τελευταίος κύκλος του «Maestro». Ή μήπως όχι;

Τα περισσότερα μέλη του cast έκαναν τις προηγούμενες μέρες τις αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις τους στους Παξούς και στους ανθρώπους τους, που τόσο αγάπησαν. Τελευταίος, ήρθε ο Χριστόφορος – αυτός που τους έφερε όλους σε επαφή και έβαλε το νησί στον παγκόσμιο τηλεοπτικό χάρτι.

maestro

Μέσα από μια σειρά φωτογραφίες από τα γυρίσματα αλλά και από χαρακτηριστικές σκηνές της σειράς, ο δημιουργός του «Maestro» θέλησε να πει «αντίο» ή… στο επανιδείν. Γιατί κάτι στην ανάρτησή του αφήνει ένα… μικρό παραθυράκι να μην τελειώσουν όλα στο 4ο επεισόδιο της 3ης σεζόν, όπως γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

«Το καλύτερο συνεργείο που θα μπορούσε να έχει μια δουλειά, οι καλύτεροι συνεργάτες, στο καλύτερο σημείο για γύρισμα. Εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα!!!… Καλοκαίρια και Χειμώνες, Άνοιξη και Φθινόπωρο. Παντός καιρού και ταλέντου», έγραψε ο Παπακαλιάτης και συνέχισε στην ανάρτησή του:

«Τελευταίο γύρισμα στους Παξούς και ενώ έχουμε ακόμα γυρίσματα στην Αθήνα, είναι σαν κάτι να μας θυμίζει ότι σιγά σιγά, τελειώνει όλο αυτό που ζούμε τόσα χρόνια. (Εκτός και αν δεν κρατηθώ και γράψω ένα-δυο επεισόδια ακόμα) Best crew ever!!!… It’s a wrap for Paxos».

Δείτε την ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:  

Photos: Instagram/christopherpapakaliatis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAESTRO, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ