Η Μαρία ανακαλύπτει ότι ο γιος της έχει μπλέξει με τον Φάνη στο επόμενο επεισόδιο του «Maestro».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που φιλοξενεί το περιοδικό «Τηλέραμα» που κυκλοφορεί, οι Αρχές εντοπίζουν το πτώμα του Χαράλαμπου και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο «Maestro», καθώς τώρα όλοι θέλουν να μάθουν ποιος τον σκότωσε. Τα στόματα αρχικά παραμένουν κλειστά, η αστυνομία όμως είναι αποφασισμένη να βρει τον ένοχο…

maestro
«Maestro»: Ο Φάνης συνεχίζει τις παράνομες δραστηριότητες με τους Ιταλούς κι αυτή τη φορά μπλέκει στα δίχτυα του τον Σπύρο.

Τοξικές σχέσεις

Ο Σπύρος, τραυματισμένος μετά τον χωρισμό του από τον Αντώνη, αισθάνεται μόνος, προδομένος και πληγωμένος. Μόνη του σκέψη είναι να βρει έναν άνθρωπο για να νιώσει πως έχει κάποιον δίπλα του. Βρίσκει λοιπόν παρηγοριά στη Γιάννα, η οποία του προσφέρει την ψευδαίσθηση ότι θα είναι ευτυχισμένος. Ξέρει πολύ καλά μέσα του όμως ότι κοροϊδεύει τον εαυτό του.

«Maestro»: O Σπύρος δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τον Αντώνη.

Η τοξική σχέση που φτιάχνει μαζί της δεν διαφέρει και πολύ από την τοξικότητα εκείνης του Θάνου και της Κλέλιας ή του Ορέστη με την Αλεξάνδρα. Ο φόβος όλων των ηρώων τούς κάνει να χτίζουν σχέσεις που σύντομα θα τους αρρωστήσουν και θα καταρρεύσουν σαν τραπουλόχαρτα.

Λαθρεμπόριο

Ο Σπύρος προσπαθεί να χτίσει μια νέα ζωή στο νησί, τρέμοντας μήπως η αστυνομία ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη στον Χαράλαμπο. Ο φόβος του ότι σύντομα το πτώμα του πατέρα του θα βρεθεί επιβεβαιώνεται και τώρα όλα κρέμονται από μια κλωστή.

«Maestro»: Η Μαρία ανησυχεί για το γιο της και ψάχνει να βρει πού έχει μπλέξει.

Παράλληλα και κρυφά από τη Μαρία, δέχεται την πρόταση του Φάνη να συνεχίσει τη δουλειά που κάποτε έκανε ο πατέρας του. Οι δύο άντρες συνεχίζουν το λαθρεμπόριο με τις γειτονικές χώρες, με σκοπό το άφθονο και γρήγορο χρήμα.

Μερικές ημέρες αργότερα η Μαρία, που έχει δει την περίεργη συμπεριφορά του γιου της, αποφασίζει να ψάξει στο σπίτι, για να βρει κάποια στοιχεία που θα τη βοηθήσουν να καταλάβει τι τρέχει με το παιδί της. Κατεβαίνει στο υπόγειο και βρίσκει κρυμμένη μια σακούλα γεμάτη χρήματα. Αμέσως συνειδητοποιεί ότι ο Σπύρος έχει μπλέξει σε κάτι παράνομο και τώρα που όλη η αστυνομία βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στα πόδια τους ο γιος της κινδυνεύει…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAESTRO, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ