Με 40 βαθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα για την 3η σεζόν του «Maestro» και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πήρε το κινητό για να μας δείξει το σπίτι της οικογένειας του Φάνη… λίγο πριν αρχίσουν να γράφουν οι κάμερες.

Τα γυρίσματα του «Maestro» μετρούν πια μέρες για να ολοκληρωθούν. Μόλις χθες ολοκλήρωσε την παρουσία του στο set της σειράς και ο Αντίνοος Αλμπάνης, που μετά τη Χάρις Αλεξίου, ανέβασε και το δικό του αποχαιρετιστήριο βίντεο, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να λέει το «wrap»!

Δείτε εδώ το βίντεο με το «wrap» του Αντίνοου Αλμπάνη:

Video: Instagram/antinoosalmpanis

Οι υπόλοιποι όμως συνεχίζουν… ακάθεκτοι για να γυρίσουν και τις τελευταίες σκηνές που απομένουν ώστε να κλείσει και ο 3ος κύκλος, ο οποίος θα αριθμεί μόνο 4 επεισόδια. Στην Αθήνα πια, και στο κτήμα όπου βρίσκεται το υποτιθέμενο σπίτι της οικογένειας του Φάνη -αυτό που εμείς ξέρουμε ως σπίτι στους Παξούς, οι ηθοποιοί είχαν χθες νυχτερινό γύρισμα σε συνθήκες καύσωνα.

maestro
Γύρισμα στους 40 βαθμούς έκανε χθες το βράδυ η ομάδα του «Maestro».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, πριν οι κάμερες αρχίσουν να γράφουν κι ενώ όλα ήταν έτοιμα για να ακουστεί το «πάμε», πήρε το κινητό του και κατέγραψε τις τελευταίες προετοιμασίες πριν αρχίσει το γύρισμα της σκηνής. Και κάπως έτσι, μας ξενάγησε στους χώρους του υπέροχου σπιτιού, δίνοντάς μας την πραγματική εικόνα που επικρατεί μέσα σε αυτό όταν το συνεργείο βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Κάμερες παντού, μικρόφωνα και αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται για το γύρισμα της κάθε σκηνής, φώτα, εργαλεία και πολύς κόσμος, όλοι συντονίζονται στην εντέλεια για να φτάσει το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα στα μάτια μας.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μέσα από το σπίτι όπου υποτίθεται μένει η οικογένεια του Φάνη και της Σοφίας στους Παξούς:

Video: Instagram/christopherpapakaliatis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAESTRO, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ