Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, η σειρά του MEGA Maestro αποχαιρέτισε το κοινό αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στην βραδινή ζώνη του σταθμού. Η παραγωγή μυθοπλασίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που συζητήθηκε και σχολιάστηκε για τη σκηνοθεσία και τις υπέροχες ερμηνείες, έδωσε ραντεβού με το κοινό του Netflix αλλά και με τους τηλεθεατές του MEGA για τη 2η σεζόν.

Λίγες ώρες μετά το φινάλε, η Στεφανία Γουλιώτη μετέφερε την ατμόσφαιρα που επικρατούσε όταν γυριζόταν η σκηνή που η Χάρις Αλεξίου τραγουδούσε. Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο από το Maestro, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τη μοναδική φωνή της ερμηνεύτριας να ακούγεται προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

«Να ζήσετε αυτό που ζήσαμε! Το βίντεο αυτό το τραβάω εγώ κλαίγοντας! Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου το ότι υπήρξα μάρτυρας αυτής της συγκλονιστικής στιγμής!!! Η φωνή της Χαρούλας Αλεξίου να βροντάει σε όλο το Γάιο των Παξών!! Κυριολεκτικά μεγάφωνα παντού να αντηχεί η ζεστασιά της σε όλο το χωριό!! Με αυτό το τραγούδι που υπήρξε σημάδι της εφηβείας μου και αυτή τη γυναίκα να ταρακουνάει την ψυχή μου!! Αυτή η εμπειρία, αυτή τη μέρα, μου θυμίζει πάντα ότι το να ταρακουνάται η ψυχή σου είτε από έρωτα , είτε από κάθε εμπειρία, είναι το μεγαλύτερο δώρο στη ζωή!!!!!! Ευχαριστώ Χάρις Αλεξίου!! Εφηβικέ μου έρωτα! Ευχαριστώ Χριστόφορε Παπακαλιάτη, Ορέστη Χαλκιά. Θέλει… να τραγουδάς με αυτό το μύθο!», έγραψε η Στεφανία Γουλιώτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAESTRO, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ