Στις 16 Μαΐου έρχεται στο MEGA ο πολυαναμενόμενος δεύτερος κύκλος της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Maestro, όμως η ιστορία δεν θα τελειώσει εδώ!

Πριν από μερικές μέρες σάς γράφαμε για την ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη, ενός από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Maestro, που προεξοφλούσε την επιστροφή της σειράς στις οθόνες μας.

\Πράγματι, το MEGA έδωσε σήμερα την επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας του 2ου κύκλου, την οποία οι fans σε Ελλάδα και εξωτερικο περίμεναν με μεγάλη αγωνία από το περσινό καλοκαίρι.

Maestro
To Maestro θα επιστρέψει στο MEGA στις 16 Μαΐου.

Την Πέμπτη 16 Μαΐου, λοιπόν, οι ήρωες του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα επιστρέψουν για να λύσουν πολλές από τις απορίες μας αναφορικά με την εξέλιξη της ιστορίας.

Να θυμίσουμε ότι στο φινάλε της πρώτης σεζόν, είχαμε δει τον Αντώνη (Ορέστης Χαλκιάς) να σκοτώνει τον Χαράλαμπο (Γιάννης Τσορτέκης), σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσει τον Σπύρο (Γιώργος Μπένος) από τα χέρια του.

Στη συνέχεια, συνένοχοι στο έγκλημα γίνονται κατά κάποιο τρόπο και όλοι οι υπόλοιποι ήρωες, καθώς βοηθούν στη συγκάλυψη του φόνου πετώντας το πτώμα του Χαράλαμπου στη θάλασσα.

Τώρα περιμένουμε να δούμε το αν θα τα καταφέρουν ή αν τελικά το έγκλημα θα αποκαλυφθεί και ποιες θα είναι οι συνέπειες για τις δύο εμπλεκόμενες οικογένειες, τον Ορέστη και τον Μιχάλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δεύτερος κύκλος του Maestro αποτελείται από έξι επεισόδια, τα οποία θα προβληθούν ταυτόχρονα και σε όλο τον κόσμο μέσω της πλατφόρμας του NETFLIX.

H ιστορία, όμως, δεν θα ολοκληρωθεί εδώ, καθώς υπάρχει κι ένας τρίτος κύκλος, μόλις τεσσάρων επεισοδίων, ο οποίος θα προβληθεί τη σεζόν 2024-25.

Και η δεύτερη σεζόν της σειράς θα προβληθεί σε όλο τον κόσμο μέσω του NETFLIX.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAESTRO 2Η ΣΕΖΟΝ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ