Κλέλια και Αντώνης φεύγουν από τους Παξούς και κάνουν μια νέα αρχή στην Αθήνα, αποφεύγοντας τον Ορέστη στην πρεμιέρα της 2ης σεζόν του «Maestro».

Όπως γράφει το περιοδικό «Τηλέραμα» που κυκλοφορεί και το αναλυτικό ρεπορτάζ του Βασίλη Ανδριτσάνου, στο πρώτο επεισόδιο του «Maestro», που θα προβληθεί την Πέμπτη 16/5 στο MEGA, στις 22.40, η Κλέλια και ο Αντώνης ψάχνουν στη «ζούγκλα» της Αθήνας διέξοδο από τους δαίμονες που τους κατατρέχουν. Όμως η ζωή έχει άλλα σχέδια για εκείνους και τους φέρνει συνεχώς αντιμέτωπους με το παρελθόν…

Η Αθήνα, σαν άλλη «ζούγκλα», σε αντίθεση με το νησί, είναι το νέο σπίτι για την Κλέλια και τον Αντώνη. Τα δύο αδέλφια θέλουν να αφήσουν πίσω τους όλα όσα συνέβησαν στους Παξούς και τους διέλυσαν ψυχικά και προσπαθούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και βιώνοντας τα νέα δεδομένα στη ζωή τους μακριά από το νησί.

maestro
«Maestro»: Η Κλέλια προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στην Αθήνα, μακριά από τον Ορέστη, όμως μια συνάντησή τους είναι αρκετή για να ξυπνήσει τα παλιά συναισθήματα…

Για την Κλέλια η Αθήνα είναι ένα μέρος όπου βρίσκεται και ο αγαπημένος της Ορέστης, όσο και αν δεν το παραδέχεται ούτε στον ίδιο της τον εαυτό. Για τον Αντώνη η πρωτεύουσα είναι μια διέξοδος από όλα όσα έχει στο μυαλό του και φυσικά από τον Σπύρο, που τον άφησε πίσω, για να ξεχάσει τη σχέση τους, το πόσο πληγώθηκε, το έγκλημα στο οποίο έφτασε ουσιαστικά για χάρη του!

Μακριά του

Το όνειρο της Κλέλιας να δώσει εξετάσεις και να μπει στο ωδείο θα τη φέρει πιο κοντά στον Ορέστη, αποφεύγοντας όμως κάθε επαφή μαζί του και βρίσκοντας ασφάλεια στη σχέση της με τον Θάνο. Η Κλέλια ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της γιαγιάς της, που της είχε πει να μην εγκαταλείψει το όνειρό της για τη μουσική, όπως είχε κάνει η ίδια πολλά χρόνια πριν και το μετάνιωσε.

Η κοπέλα δεν θέλει όμως να ξαναπληγωθεί και πείθει τον εαυτό της πως ο Θάνος είναι ο άντρας με τον οποίο θέλει να ζήσει και να δημιουργήσει, ξεχνώντας για πάντα την… παρένθεση που ακούει στο όνομα Ορέστης! Μια μέρα γνωρίζει τη Ζωή, με την οποία μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη μουσική. Αυτή η φιλία θα αλλάξει την κοσμοθεωρία της και θα της δώσει την ευκαιρία να ζήσει για πρώτη φορά ελεύθερα, μακριά από τους γονείς της.

«Maestro»: Όταν η Κλέλια πηγαίνει να παρακολουθήσει την παράσταση του Ορέστη, όσα προσπαθούσαν και οι δύο να χτίσουν γκρεμίζονται…

Η καθημερινότητα στην Αθήνα δεν είναι εύκολη για κανένα από τα δύο παιδιά, που προσπαθούν να προχωρήσουν, αλλά συνέχεια έρχονται αντιμέτωποι με τα γεγονότα του παρελθόντος. Όπως τη μέρα που η Κλέλια πηγαίνει να δει μια παράσταση του Ορέστη και τότε όλα έρχονται και πάλι τούμπα…

Ο κόπος και η δουλειά που έκανε τόσους μήνες μακριά του διαλύονται με ένα του βλέμμα, ένα τόσο δα άγγιγμα, μια μικρή τους συνάντηση… Όλα αυτά που ήθελαν και οι δυο τους να ξεχάσουν έρχονται και πάλι μπροστά τους και απειλούν την εύθραυστη ηρεμία που είχαν πειστεί πως είχαν πετύχει στη ζωή τους!

Δείτε το διεθνές trailer που προβάλλεται και στο NETFLIX για την πρεμιέρα του 2ου κύκλου του «Maestro»:

(Video: instagram/maestroinblue.tvseries)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAESTRO, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ