Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στο «Πρωινό» και σχολίασε με τον πιο… εύγλωττο τρόπο την πρόωρη διακοπή του «TV Queen».

To ερώτημα στο οποίο καλείται να απαντήσει πολύ συχνά εδώ τις τελευταίες εβδομάδες ο Δημήτρης Μακαλιάς αφορά στο τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής «I love ΣΟΥ ΚΟΥ» και φυσικά το δικό του.

Ένα ερώτημα όμως που, ακόμη τουλάχιστον, δεν έχει απάντηση, αφού μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» ο Μακαλιάς παραδέχθηκε ότι δεν έχει γίνει ακόμη καμία συζήτηση με τον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν και τόνισε: «Φαντάζομαι προτεραιότητα έχει η Μπέττυ, που είναι το βασικό “προϊόν” αυτής της εκπομπής. Αν συμφωνήσει η Μπέττυ, θα συνεχίσουμε, ειδάλλως θα πάρουμε χωριστούς δρόμους ο καθένας».

Το μέλλον του «I love ΣΟΥ ΚΟΥ» συνεχίζει να βρίσκεται στον αέρα, αφού όπως δήλωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς, δεν έχει γίνει ακόμη κάποια συζήτηση με τον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν.

Αμέσως μετά, όμως, του έγινε η επίμαχη ερώτηση για το «TV Queen», το οποίο αρχικά είχε δηλώσει πως παρακολουθεί και απολαμβάνει: «Προφανώς δεν βρήκε το κοινό του. Ούτε εμένα δεν βρήκε δηλαδή, κι εμένα που μου άρεσε δεν το ξαναείδα». Και τόνισε αναφορικά με την πρόωρη διακοπή του: «Είναι στενάχωρο. Νομίζω ότι ήταν ένα πρότζεκτ που πήγαινε για φούντο εξ’ αρχής».

Τέλος, ο Δημήτρης Μακαλιάς σχολίασε και την πιο πρόσφατη επίθεση που εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπανώτας από την εκπομπή «After Dark» εναντίον του ίδιου και της Μπέττυς Μαγγίρα, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα τους…

δημήτρης μακαλιάς
Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρης Μακαλιάς έχουν δεχθεί τα πυρά του Δημήτρη Παπανώτα, παρ’ όλ’ αυτά, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία διάθεση να συνεχίσει την κόντρα…

«Νομίζω ότι ο καθένας παίρνει ό,τι του αξίζει. Και στο τέλος θα φανεί τι αξίζει στον καθένα και τι θα πάρει», απάντησε λακωνικά, ενώ κατέληξε: «Με πολλή αγάπη θα του πω ότι πρέπει να το σταματήσει γιατί φθείρεται ο ίδιος. Έχει τόσα πολλά μέτωπα, ας αφήσει κι ένα».

Δείτε τις δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά για το «TV Queen» και τον Δημήτρη Παπανώτα στο «Πρωινό»:

Photos: Instagram/dimitrismakalias

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ TV QUEEN, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ