Οι δημοσιογράφοι περίμεναν να καταγράψουν σήμερα το πώς θα αντιδράσει ο σύντροφος της Βάσως Μαζωνάκη, Δημήτρης Μακρυνιώτης, στις εξελίξεις της κόντρας της με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, ο οποίος μέχρι χθες δήλωνε διακριτικά τη στήριξη και τη συμπαράστασή του στη σύντροφό του, Βάσω Μαζωνάκη, στη δικαστική διαμάχη με τον αδερφό της, Γιώργο, βρέθηκε και πάλι σήμερα μπροστά στις κάμερες των δημοσιογράφων, οι οποίες περίμεναν υπομονετικά για μία δήλωση.

δημήτρης μακρυνιώτης
Οι κάμερες πέτυχαν σήμερα τον Δημήτρη Μακρυνιώτη καθ’ οδόν για το «Στούντιο 4».

Ο γνωστός pastry chef, που συνεργάζεται με την εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1, όδευε προς το στούντιο όταν συνάντησε τους δημοσιογράφους και, πολύ ευγενικά, σταμάτησε το αυτοκίνητο για να απαντήσει. Όταν, όμως, του ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση που έκανε ο συνήγορος της συντρόφου του, Θεολόγος Ζησίμου, στην εκπομπή «Fay’s Time», αρκέστηκε να πει:

«Κατ’ αρχάς, θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ που περιμένετε εδώ, αλλά λυπάμαι δεν είμαι ο αρμόδιος για να σας πω κάτι πάνω στο συγκεκριμένο θέμα», είπε ο Μακρυνιώτης, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι από την πλευρά του δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο ζήτημα που δεδομένα υπάρχει ανάμεσα στα δύο αδέρφια.

Γιώργος Μαζωνάκης και Δημήτρης Μακρυνιώτης σε φωτογραφία που είχε ανεβάσει παλιότερα η αδερφή του τραγουδιστή και σύντροφος του pastry chef, Βάσω. (Photo: instagram/vasomazonaki)

Όταν, δε, κάποιος ρεπόρτερ σχολίασε ότι πρέπει να γνωρίζει περισσότερα, καθώς βρισκόταν μέσα στην οικογένεια, ο Μακρυνιώτης απάντησε «δεν βρισκόμουν μέσα στην οικογένεια, βρίσκομαι» και αποχώρησε.

Νωρίτερα, στην εκπομπή «Fay’s Time» είχε μιλήσει ένας φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη από τη Σητεία της Κρήτης, το μέρος από όπου κατάγεται ο τραγουδιστής και επισκέπτεται αρκετά συχνά για να ηρεμήσει. Ο Φάνης Εικοσιπεντάκης τόνισε ότι ο Μαζωνάκης είναι πολύ αγαπητός στο χωριό και πως βρέθηκε εκεί πριν ενάμιση μήνα περίπου, όταν και ήταν «μια χαρά», όπως δήλωσε.

Στη συνέχεια, ερωτήθηκε πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Μαζωνάκης και η αδερφή του, Βάσω, έκαναν κοινές διακοπές στο χωριό κι εκείνος απάντησε: «Τελευταία φορά δεν τους είδαμε, μία μέρα ήρθαν κι έφυγαν, πριν ενάμιση χρόνου περίπου». Έπειτα, δε, ξεκαθάρισε πως δεν θα δώσει άλλες πληροφορίες για το θέμα, λέγοντας στη δημοσιογράφο της εκπομπής: «Δεν θα σου πω κάτι άλλο, μη με φέρνετε σε δύσκολη θέση».

Δείτε τι είπε ο φίλο του Γιώργου Μαζωνάκη Φάνης Εικοσιπεντάκης στο «Fay’s Time»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ