Στην «Ελένη» μίλησε ο Μάνος Ιωάννου για τις επιλογές που έχει κάνει στην προσωπική του ζωή, τη Ναταλία Γερμανού και τη σχέση του με την εκκλησία.

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια που ο Μάνος Ιωάννου απασχολούσε τα Μέσα με τις σχέσεις του, αφού ανέκαθεν θεωρούταν ως ένας από τους γοητευτικός ζεν πρεμιέ της ελληνικής σοουμπίζ. Ο ίδιος είχε μάθει να ζει στο επίκεντρο και, πλέον, είναι αρκετά συνειδητοποιημένος ως προς τις συνέπειες που είχαν οι επιλογές που έκανε στην προσωπική του ζωή.

«Οι σχέσεις μου ήταν πάντα με μεγαλύτερες γυναίκες. Με έχουν ενοχλήσει δημοσιεύματα που λένε για σχέσεις μου. Όταν είσαι με γυναίκα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, είναι λογικό να σε πάρουν τα… σκάγια», είπε και χωρίς να κατονομάσει τη Ναταλία Γερμανού, διευκρίνισε:

Ναταλία Γερμανού
Στη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε ο Μάνος Ιωάννου, χωρίς όμως να κατονομάσει την παρουσιάστρια.

«Μιλάμε για το νούμερο 1, την καλύτερη δημοσιογράφο, παρουσιάστρια. Έχει γράψει βιβλία, τραγούδια, έχει κάνει μια καριέρα... Είναι στην πρώτη γραμμή. Θα με πάρουν τα σκάγια. Οποιοσδήποτε και να ήταν!»

Επίσης, αποκάλυψε πως στη διαδρομή του ήρθε αντιμέτωπος με μοναξιά και καταθλιπτικά συναισθήματα: «Τις φάσεις κατάθλιψης όλοι τις περνάμε, δεν έχω ξεφύγει ποτέ από αυτό γι’ αυτό επιλεγώ να βρίσκομαι με φίλους. Νιώθεις εγκατάλειψη, νιώθεις πολλά που μπορούν να σε φοβίσουν, όταν έχεις κατάθλιψη».

μάνος ιωάννου
O Μάνος Ιωάννου με την Έλενα Χαραλαμπούδη στα γυρίσματα της σειράς «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

Πλέον, όπως λέει, η ζωή του έχει μπει σε διαφορετική ρότα, καθώς βρίσκεται σε σχέση με μια γυναίκα που έχει παιδιά από προηγούμενη σχέση της. «Η σύντροφός μου είναι μια πολύ καλή μάνα, έχει μια πολύ καλή οικογένεια. Θαυμάζω πολύ τα παιδιά της συντρόφου μου, αλλά δεν έχω σκεφτεί να κάνω δικά μου», παραδέχθηκε.

Τέλος, ο Μάνος Ιωάννου αναφέρθηκε και στο ρόλο που έχει η εκκλησία στη ζωή του, λέγοντας: «Όταν πηγαίνω στην εκκλησία, αδειάζω και μου αρέσει όταν βλέπω ανθρώπους μεγάλης ηλικίας. Έχω πάει και στο συσσίτιο της εκκλησίας και ένιωσα ευτυχισμένος».

Δείτε τη συνέντευξη του Μάνου Ιωάννου στην «Ελένη»:

Photos: Instagram/manos_ioannoy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ