Η ηθοποιός της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Μαρία Κίτσου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και μίλησε για προσωπικές πτυχές της, αποκαλύπτοντας μάλιστα τον «δαίμονα» που την ταλαιπωρεί.

«Από μικρό παιδί ένιωθα ότι έπρεπε να είμαι πρώτη σε όλα. Δεν είχα ανταγωνισμό μέσα μου αλλά συναγωνισμό. Ένιωθα όμως ότι έπρεπε να είμαι η καλύτερη σε ό, τι αναλάμβανα κι από το σπίτι μου αυτό βραβευόταν. Αυτός ο δαίμονας με ακολουθεί συνέχεια. Βασανίζομαι μόνη μου. Ο πιο μεγάλος μου κριτής είμαι εγώ. Όλοι μου λένε να ηρεμήσω. Δεν με αφήνει να χαρώ, να ικανοποιηθώ», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Μαρία Κίτσου συμπλήρωσε: «Φοβάμαι να χαρώ πολλές φορές γιατί λέω τίποτα δεν κρατά για πάντα. Νιώθω τύψεις και ότι αν χαρώ υπερβολικά θα τιμωρηθώ».

Ακόμα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι επιθυμεί να σκηνοθετήσει κι έχει ήδη κάποια έργα έτοιμα, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στον σχολιασμό κάποιων εκπομπών, καθώς κάποια πάνελ είναι σαν «όρνια».

Σε άλλο σημείο, τόνισε ότι όταν πηγαίνει σε συντεύξεις είναι επιφυλακτική και ένα άγχος. Τέλος, δήλωσε ότι μετά το τέλος των «Άγριων Μελισσών» θέλει να σκεφτεί προσεκτικά τι θα κάνει στον επαγγελματικό τομέα, μη αποκλείοντας να ακολουθήσει τη σκηνοθεσία. Να αναφέρουμε ότι η ηθοποιός πραγματοποιεί περιοδεία με την «Ηλέκτρα του Ευρυπίδη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΙΤΣΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ