Στην κάμερα της «Ελένης» μίλησε σήμερα η Μαρία Κορινθίου για την εσωτερική της ανάγκη να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό της και για τα «μπράβο» που λέει στην ίδια αλλά και στην κόρη της.

Η Μαρία Κορινθίου απέχει φέτος από τα τηλεοπτικά πράγματα, έχοντας ρίξει το βάρος της στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, στην οικογένειά της και, όπως αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», στη δουλειά που κάνει με τον εαυτό της.

Η ηθοποιός δήλωσε πως εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται με το διαλογισμό, αποτέλεσμα μιας εσωτερικής ανάγκης που νιώθει να μάθει να ξεχωρίζει τα σημαντικά από τα ασήμαντα.

«Πριν 4 χρόνια ξεκίνησα διαλογισμό και όσο μεγαλώνω έχω πιο πολύ ανάγκη να “σκαλίζω” τον εαυτό μου και να βλέπω τι έχει σημασία και τι όχι», είπε η Μαρία Κορινθίου, κάνοντας κι ένα αντίστοιχο σχόλιο για το σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη: «Ο Γιάννης έχει έναν άλλο τρόπο προσευχής και διαλογισμού, πηγαίνει στο Άγιο Όρος».

μαρία κορινθίου
Εδώ και τέσσερα χρόνια η Μαρία Κορινθίου κάνει διαλογισμό και αυτό της έχει μάθει πολλά για τον εαυτό της. (Photo: instagram/mariakorinthiou)

Η ίδια στη συνέχεια εξήγησε την επιθυμία της να μάθει να αγαπά τη Μαρία: «Είναι σημαντικό να αγαπάς αυτό που είσαι, να αγαπάς την ψυχή σου και να λέει μια μάνα “μπράβο” στον εαυτό της που όλη μέρα φροντίζει τα παιδιά της». Το ίδιο, όπως είπε, προσπαθεί να κάνει και με την κόρη της: «Λέω συχνά “μπράβο” στην Ισμήνη αλλά της βάζω και όρια».

Ειδικότερα, αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο της εφηβείας, την οποία περνάει η μικρή: «Η Ισμήνη είναι ένα καλό και ήρεμο παιδί αλλά είναι στην εφηβεία και είναι κυκλοθυμική. Η αρχή της εφηβείας της μου είχε πέσει “βαριά”». Στη συνέχεια, είπε για την εφηβεία όπως τη βίωσε η ίδια: «Ήμουν δυναμικό παιδί αλλά στην εφηβεία ήμουν πολύ ευαίσθητη. Και τώρα είμαι ευαίσθητη, αλλά για εμένα».

«Περιποίηση είναι η ψυχούλα, όχι η εμφάνιση», υποστηρίζει η Μαρία Κορινθίου.
(Photo: instagram/mariakorinthiou)

Αναφορικά με το πόσο προσέχει την εμφάνισή της, η Μαρία Κορινθίου είπε: «Από πολύ μικρή ηλικία δεν βαφόμουν πολύ και όσο μεγαλώνω τόσο λιγότερο βάφομαι. Για μένα η περιποίηση είναι η ψυχούλα». Και συμπλήρωσε: «Κάποτε μπορεί να ήταν και για μένα ένοχη απόλαυση οι πατάτες τηγανητές. Πλέον, αν θέλω να φάω πατάτα τηγανητή, θα φάω πατάτα τηγανητή».

Τέλος, απάντησε και στην ερώτηση για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Έχω κάποιους στόχους και κάποια όνειρα αλλά πλέον δεν ανησυχώ για τίποτα από όλα αυτά γιατί αυτή η ανησυχία μου φαίνεται πολύ μικρή».

Δείτε τη συνέντευξη της Μαρίας Κορινθίου στην «Ελένη»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ