Η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε σε δηλώσεις της στο ενδεχόμενο να βρεθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1. Μια εκπομπή στην οποία συμμετείχε για μικρό διάστημα η ηθοποιός ώσπου αποφάσισε να αποχωρήσει.

«Ο σύζυγός μου είπε ότι δεν θα πήγαινε καλεσμένος στο “Πρωινό” και ότι είναι θυμωμένος, είπε ό,τι νιώθει. Εμένα δεν θα με καλούσαν να πάω καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Αν με καλούσαν, που δεν θα με καλούσαν, ποιος ξέρει αν θα πήγαινα;», ανέφερε. «Αν ήταν προετοιμασμένοι να ακούσουν πέντε πράγματα, μπορεί».

Στη συνέχεια, η Μαρία Κορινθίου δήλωσε: «Προφανώς, εάν πάω καλεσμένη κάπου, θα είναι για να συζητήσω, να υπάρξει ένας διάλογος. Τώρα τι και πως… εξαρτάται και από αυτόν που θα με ρωτάει, τι θα με ρωτάει».

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και είπε, «δεν θα πάω καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα, είμαι θυμωμένος», κάτι που σχολιάστηκε από τους συντελεστές της πρωινής εκπομπής.

«Για το “Πρωινό” και βέβαια μιλήσαμε. Είπαμε τα υπέρ και τα κατά σε γενικές γραμμές. Κατά δεν βρίσκαμε, βρήκαμε μετά», ανέφερε o Γιάννης Αϊβάζης. «Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος, όχι με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά είμαι ακόμα θυμωμένος με την κατάσταση αυτή. Άλλωστε είμαι άνθρωπος που δεν πολυβγαίνω στα κανάλια». Η Μαρία Κορινθίου συμμετείχε την περασμένη σεζόν στο «Πρωινό». Για το αν θα έκανε ποτέ καθημερινό σίριαλ μαζί με τη σύζυγό του, είπε: «Ναι, γιατί να μην έκανα; Με τη Μαρία δεν επιβάλλουμε αυτό που πιστεύουμε. Εκείνη με παρακίνησε να πάω στο Asia Express».

Κεντρική εικόνα: mariakorinthiou

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ